Eren sonuçtan memnun

Obilet'ten Aldığım Otobüs Biletine Ait Koltuk Başkasına Da Satılmış

22 Ocak 2024 09:43

Obilet üzerinden annem için 2 gün öncesinden almış olduğum 21.01.2024 günü As Adana firmasına ait bilet bir başkasına da satılmış. Ayrıca 35 numaralı koltuk Obilet üzerindeki görselde tek kişilik görünürken 2 kişilik bir koltuktu burada müşteriyi yanıltma var. 2 kişilik olduğunu bilsem almazdım. Kaldı ki 35 numaralı koltuk başkasına da satılmış ve annem koltuğa oturamadan seyahat etmek zorunda kaldı. Üstelik sefer başlangıcında ayakta gitmek zorunda kaldı ve her durakta farklı bir koltuğa geçmek durumunda kaldı. Obilet sattığı biletin bir başkasına da satılmaması gerektiğini denetlemiyor mu? Uzun süredir güvenerek yolculuklarımda tercih ettiğim Obilet beni mağduriyete uğrattı ve yaşlı bir kadının otobüste zorluklarla karşılaşmasına sebep oldu.

22 Ocak 2024 10:15 (Şikayetten 31 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız, İletmiş olduğunuz mesaj obilet.com Destek Ekibimize iletilmiş olup, 24 saat içerisinde tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, obilet.com Ekibi.

24 Ocak 2024 21:10

Merhaba Eren Bey, Telefon görüşmemizde bilgiler detaylı olarak aktarılmıştır. obilet.com'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, obilet.com Ekibi.

Murat
05 Eylül 2023 16:41
Mehmet sonuçtan çok memnun

24 Ekim 2024 10:29
"1. Şikayetim, tekli koltuk yerine 2li koltuk verilmesi incelenmiş gerçekten de, araç değişimi olduğu tespit edilmiş. Bana Değiştirilen araçların plakası söylenmiştir. Çünkü 2+1 araç arizalanmistir. Bu durumlar ile ilgili olarak sitede düzenleme yapılacağı SMS ile de bilgi verilecek denildi. Bu konu ile ilgili sitelerindeki iyileştirmeler diğer yolcuların mağdur olmaması için önemlidir. 2. 9 saat yerine daha uzun bir yolculuk yapılıp yapılmadığı obilet.com tarafından araştırılmış. Cizre İtimat ile görüşülmüş. Birden fazda yerde durduğu tespit edilmiş. Firma yetkilileri uyarılmış. 3. Otogara bırakılmasını firma ile görüşülmüş bunu servis ile yaptıklarını söylemişlerdir. Bunun ile ilgili sitede düzenleme yapılacağı söylendi. Bu olumsuzluklardan dolayı oldukça ilgili bir şekilde bize ulaşılmış. Eksikliklerin giderilmesi ile ilgili çabalarını hissetmiş oldum. Bunun yanı sıra bir kod tanımlanarak 1 yıl içinde kullanmak üzere bizim gönlümüz alınmıştır. Bu şekilde davranıldığı için obilet.com iyi niyetinizi anlamış olduk. Cizre İtimat firması ise bu konularda daha hassas davranmalı. Doğu firması algısını yıkıp hakiki bir turizm firması haline geçmesini tavsiye ederim. Süreçlerde hemen ilgilenerek en kısa zamanda araştırma yapan ve gayret eden obilet.com yetkililerine teşekkür ederim."
Cizre İtimat Ve Obilet İle Yolculuk Kabusu
Umut sonuçtan çok memnun

26 Eylül 2025 14:27
Okan sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2024 12:22
Obilet 12 Saatlik Mağduriyet Yaşıyoruz
Obilet 12 Saatlik Mağduriyet Yaşıyoruz
İlyas sonuçtan çok memnun

İlyas
27 Mart 2024 10:59
"İlgisi için Obilet'e teşekkürler."