Obilet Araç Kiralama Kredi Notu

Levent
27 Mart 2024 23:06

Rezervasyon no: 22F8C664D04
Obilet araç kiralamadan bayram koduyla indirimli araç kiraladım. Daha sonra kiraladığım firma arayıp kredi notumun düşük olduğunu iptal edeceklerini söyledi. Kontrol ettiğimde kredi notum düşük değil hesaplanamıyordu. Hiç haberim olmayan 7 TL gibi komik bir rakam borcum olduğunu öğrendim borcumu ödedim. Hesaplandı ve firmaya geri dönüş yaptım iptal edeceklerini söylediler. O biletle görüştüm ve mağdur olduğum halde kodu tekrar tanımlamadılar. Benim suçum ne burda her firma kabul edeceği kredi notu aralığını belirtsin o zaman. Her seferinde paramın iadesini bekleyip firma firma dolaşıp rezervasyon yapıp para ödeyip onların beni arayıp uygun olmadığımı söylemelerini mi bekleyeceğim.

29 Mart 2024 20:03 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız, İletmiş olduğunuz mesaj obilet.com Destek Ekibimize iletilmiş olup, 24 saat içerisinde tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, obilet.com Ekibi.

05 Nisan 2024 18:52
06 Nisan 2024 16:13

Sayın Levent İ., Sizleri birçok kez aradık ancak ulaşamadık. Soru, şikayet ve önerileriniz için sizlere Canlı Destek ve Çağrı Merkezimizden hizmet vermekteyiz. Saygılarımızla, obilet.com Ekibi.

Kader sonuçtan hiç memnun değil

Kader

haksiz-hizmet-bedeli-kesintisi-ve-iade-sorunu-1.jpg
Tolga sonuçtan çok memnun

Tolga
29 Mart 2025 16:48
"İlginiz için teşekkür ederim. Bu tür firmalara karşı tepkiniz çok önemli"
Levent sonuçtan memnun

Levent
04 Nisan 2024 13:00
"Teşekkür ederim anlayışınız ve nezaketiniz için"
Rifat sonuçtan hiç memnun değil

Rifat
03 Temmuz 2023 17:30