Novas Global Hasarlı ,Yanlış Ürün

02 Şubat 2024 22:03

Mobilyam Evime mağazasından aldığım mobilyalarımı tavsiye üzerine, metre küp ücreti fazla olmasına rağmen Novas Global ile anlaşarak Almanya'ya götürmeleri için anlaştım. Ancak Novas Global firması yerine Aydınlar Lojistik ürünleri getirdi. Tırdan ürünleri aldığımızda bütün eşyalar karışmış ve dağılmıştı; eşyalarım zarar görmüştü. Bunun akabinde Serkan Bey ile uzun görüşmeler sonucunda sandalyelerimi yeniden yaptırdık.

Bu esnada sandalyelerin dokusunun ve renklerinin görsel detaylarını, alakalı firmalara kadar kendim ve Mobilyam Evime mağazası bizzat iletmeme rağmen, bana tekrar getirdikleri ürünler tamamen mobilyamın rengi dışında bir renkteydi. Durumu iletmeme rağmen 'Biz bunlar için 500 € harcadık, biz karışmayız, geri verin' dediler. 'Aldığınız ürünleri' dediğimizde ise 'Biz götürdük, başka yere' şeklinde cevap verdiler. Bize bu kadar yanlışlık olmaz. Mesajlara cevap vermedikleri de cabası. İnsanlar o kadar para verip mobilya alıyor ve nakliye firması yüzünden sorun yaşıyoruz. Gereken süreci avukatımız halledecektir. Novas Global pişmanlıktır.

Mobilya Siparişim Teslim Edilmedi, Müşteri Hizmeti Yetersiz

08 Haziran 2025 23:43

26 Nisan 2024 01:32

01 Mart 2025 13:23
Buse sonuçtan hiç memnun değil

Haktan Mobilya (Bayrampaşa) Pişmanlığı

16 Şubat 2024 17:34