Nova Plastik Nova Gömme Rezervuar Su Kaçırma Arızası Çözülmüyor

Nova Plastik Nova Gömme Rezervuar Su Kaçırma Arızası Çözülmüyor

Nova marka gömme rezervuar takıldığından beri su kaçırıyor. Sahip olduğum aynı binadaki birkaç konutta aynı sorun var. Servis esamesi yok. Oradan buradan sucu buluyoruz yapılamıyor. Şu israfı faturası cabası... Kapınıza sokmayın. Bu markalı ürün barındıran konutlardan kiralık satılık aman deyin.

25 Temmuz 2023 17:04 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli müşterimiz, Müşteri memnuniyeti birinci önceliğimiz. Ancak bazen istemeyerek te olsa piyasa şartlarına bağlı olarak sizi olumsuz bir Deneyimle karşı karşıya bırakabiliyoruz. Bunun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. NOVA satış sonrası destek merkezimiz, Başvurularınızla ilgili sizi dinlemek ve gerekli çözüm aksiyonlarını hızlı devreye Almak için sizinle iletişime geçecek. Her türlü görüş ve talepleriniz için bize ulaşabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder iyi günler dileriz. NOVAPLASTİK SATIŞ SONRASI HİZMETLER VE EGİTİM MERKEZİ.

Ramazan
Ramazan
26 Temmuz 2023 11:18

Bülent Bey'in ilgisi ve servisi olduğunu bu sayede öğrendiğim can kardeşim Serkan sayesinde arızamız gün içinde çözülmüştür. İlgilerine çok teşekkür ederim. Malının arkasında duran kurumsal ve çözüm odaklı yaklaşımları için çok teşekkür ederim.

Nova Plastik Klozet Su Kaçırıyor

"Gün içindeki kısa iletişim trafiğiyle birlikte arızanın giderileceği söylenmişti. Aynı gün saatler sonra gelen ustalar hızlı bir şekilde sorunlu parçaları değiştirerek yenisini taktılar. Problem giderildi. Süreçten beklemediğim kadar memnun kaldım. Başta Bülent Bey olmak üzere, satış temsilcisi ve ustalara teşekkür ediyorum. Baştan sona tüm firmalara örnek olması gereken bir süreç yaşadım."

Vitra Gömme Rezervuar Su Kaçırma Sorunu Ve Yüksek Faturalar

Aysun
Aysun
Vitra
17 Şubat 2025 23:211.957

Vitra gömme rezervuar hiç memnun kalmadım ve çevreme de tavsiye edemiyorum üzgünüm. 5 yıl önce 6 aylık ürün şakır şakır ...

Kale Marka Gömme Rezervuar Su Kaçırıyor

Emre
Emre
Kale
25 Haziran 2023 15:321.585

"Müşteri hizmetlerinden arayan Esra hanım sorunumuzla çok iyi bir şekilde ilgilendi. Ürünümüz garanti kapsamı dışında olmasına rağmen eve servis yönlendirdi. Kale markası farkını gösterdi.teşekkürler"

Vitra Gömme Rezervuar Su Akıtma Sorunu.

Vitra
24 Temmuz 2024 23:311.989

"Platforma yazdıktan sonra firma yetkilisi iletişime geçip ekip gönderdi, gelen yetkililer inceleyip iç mekanizma değişikliği yaparak mağduriyeti giderdi. Teşekkürler..."

3 Yorum