Noter İşlemlerinde Yaşanan Sorunlar

Noter İşlemlerinde Yaşanan Sorunlar
28 Aralık 2024 14:31

Kartal 27. Noter başkatibi M**** hanıma numaram olduğunu ancak ruhsat değişimini oğlum adına yapabilir miyim. Dedim ruhsat sahibi olmadan yapamazsın Ara Gelsin yardımcı olayım dedi. Yanındaki sandalyede oturdum bekledim. Oğlum gelene kadar sürekli numarasız insanları aldı. Oğlum gelince geldiğini söyledim numarasız işlem yapamayacağını söyledi. Rica ettim hayır dedi. Ardından kendisine gayri ihtiyari sessizce şu ana kadar en az 5-6 kişiyi numarasız aldığını söyledim bu kez çocuk azarlar gibi bağırmaya başladı. İşlemini yapsaydım bunu demezdin vs dedi. Oturduğum sandalyede bekledim. Ardından 2 kisi kapıdan girdi yine geldi. Numarasız evraklarını verdi. Bu başkatip hemen yanında bulunan 2 numaralı gişedeki E*** hanimin kulağına bir şeyler fısıldadı E*** hanim güler yüzlü vaziyette siz gelin ben yardımcı olayım dedi ve işlemimizi yaptı. Bu durum kamera kaydından tespit edilebilir. Bu vesileyle başkatip M**** hanimi kınıyor E*** hanıma da yürekten teşekkür ediyorum. Allah E*** hanimin ayağına tas değdirmesin her iki cihanda da mutlu olsun.

Karatay İlçe Nüfus Müdürlüğü Şikayeti

18 Haziran 2025 14:17

Noter Ofisinde Müşteri Hizmetleri Sorunu

06 Kasım 2024 14:48

Bakırköy 26. Noterliği'nde İşlem Yaptıramadım!

08 Eylül 2024 23:52

Noterde Agresif Davranış Ve Hizmet Eksikliği

Hülya
17 Şubat 2025 18:35

Nüfus Ve Vatandaşlık İşleri Büyükçekmece Nüfus Müdürlüğünde Bayan Çalışanların Yanlış Tavırları

07 Eylül 2023 14:40