Güneş sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2024 13:24

www.notebookdepo.com üzerinden Acer marka F5-573G-5105 model dizüstü bilgisayarım için 4400mah gücünde bir batarya satın aldım. Elbette internet sitesinde marka ve modeli kontrol ederek aldım. (Ekte var.) Ürün elime ulaştı fakat bilgisayarıma uyumlu çıkmadı. Müşteri hizmetleriyle görüştüm, 4400 mah'in uyumlu olmadığını ve değişimi yapabileceklerini söylediler. Bataryayı gönderdim, bununla ilgilenen başka bir müşteri hizmetleri elemanı bana 2200 Mah göndereceklerini ve geri kalan kısım için (2200 Mah şu an için 244.40 TL daha ucuz) bir mouse göndereceklerini söyledi. Ben kabul etmedim, hem istemediğim bir ürün alıp hem de zaten bende olan bir mouse istemediğimi; 244.40 TL'lik kısmın geri yatırılmasını istedim. Benden iade faturası istediler. Ben de tüzel kişilik olmadığım için fatura kesemeyeceğimi söyledim. İade talep ettim. Bu sefer de kargo ücreti istediler. Ki ben satın alırken 65 TL MNG Kargo ücreti de ödemiştim. (Ekte var) Müşteriyi yanıltarak bilgisayarıma uymayan bir parça satın aldım ve mouse istemediğim için 160 TL (Kargo ücreti diyor ama ben 65 TL ödemiştim, neye göre 160 TL istiyorlar, belli değil) hesap numaralarına yatırmamı, ondan sonra faturanın iptalini sağlayacaklarını söylediler. Bunun internet sitelerinde de yazdığını belirtti ki, bunu telefonda da belirtmişti. Ben de kendisine herhangi bir değişim yapmak istemediğimi, yanıltarak yanlış ürün almama sebep olduklarını söyledim. Müşteri hizmetleri temsilcisine bu durumun yanıltma olduğunu ve şikayet edeceğimi söyledim, 'Nasıl isterseniz' yanıtını aldım. CİMER üzerinden şikayet ettim fakat sonuç olarak elimde ne batarya var ne de fatura iptali sağlanıyor. Paramı aldılar ve elimde hiçbir şey yok. Hiçbir şey almamam için benden 160 TL talep eden bu şirket tarafından mağdur edildim.

Tanju sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2024 09:29

Kırık Gelen Fan İçin İade Reddedildi, Üstüne Ücret Talep Edildi

29 Ağustos 14:53
Kırık Gelen Fan İçin İade Reddedildi, Üstüne Ücret Talep Edildi

26 Temmuz 2023 16:00
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2024 20:11

26 Ocak 2024 12:37
Notebook Depo Kırık Ürün Gönderimi, Hayal Kırıklığı!
Notebook Depo Kırık Ürün Gönderimi, Hayal Kırıklığı!