Özge
22 Mart 2023 19:31

Normod marka koltuk kumaşımız wooly ketendi. Birkaç ay içinde su lekesini bile içinde bırakıp yüzeyde iz kaldığı için değişim yaptık. Yeni aldığımız ürün kadife. Bu kumaşı satarken bana söylenen evcil hayvanım varsa çok rahat temizlendiği idi ama ne yazık ki Dyson süpürgem bile kedimin tüylerini bu koltuktan tamamen çekemiyor. Elinizle bile kedi tüyünü hemen toplayabilirsiniz demişlerdi. Evet ama elimle 'bile' değil zaten 'sadece ' elimle toplayabiliyorum. Çünkü her süpürme sonrası mutlaka üstünden elimle geçmem gerekiyor çünkü tozu tüyü hapsediyor. Kolay temizlenen kumaş mantığınız bu mu gerçekten? Üstelik gelen koltuklarda sürekli bir sorun çıktı. Minderin birinden oturdukça pat pat ses geliyor. Kol kısmına yaslanınca gıcırdıyor. Teklilerden birinin de ayağı yamuk duruyor. Ücretsiz diye bize ikinci el ürün mü gönderildi anlamadık. Üstelik dün de fark ettik ki minder dikişleri açılmış! İlk gelen koltuklarımızdan leke problemi dışında bir şey yaşamamıştık. Yeni koltukların böyle geleceğini bilseydik parasını verip eskilerin sadece lekeli minderlerini değiştirirdik. Çok yazık. Yerel mobilyacıları tercih etmek bile daha makul geliyor artık. Bunlardan bahsetmek için Normod'a yazdığımızda bize söylenen 'maalesef sizi memnun edecek kumaş çeşidimiz bulunmamakta'. Böyle uzaktan olup da kimsenin gelip konuyla birebir ilgilenmiyor olması eve gelenlerin sadece nakliyeyle ilgilenen kişiler olması yüzünden her sorunu uzaktan çözmek mümkün olmuyor çünkü karşı taraf derdinizi anlamıyor.

profile profile profile

Özge sonuçtan çok memnun

Normod'dan Alınan Pati Dostu Koltukların Kısa Sürede Deforme Olması Ve Gıcırtı Sorunu

Özge
06 Aralık 20:07
normoddan-alinan-pati-dostu-koltuklarin-kisa-surede-deforme-olmasi-ve-gicirti-sorunu-3.jpg
normoddan-alinan-pati-dostu-koltuklarin-kisa-surede-deforme-olmasi-ve-gicirti-sorunu-1.jpg

Satışta Vaat Edilen Özellikleri Karşılamayan Koltuk Kumaşı Ve Çözülmeyen Sorunlar

Aslı
29 Kasım 14:07
satista-vaat-edilen-ozellikleri-karsilamayan-koltuk-kumasi-ve-cozulmeyen-sorunlar-2.jpg
satista-vaat-edilen-ozellikleri-karsilamayan-koltuk-kumasi-ve-cozulmeyen-sorunlar-1.jpg

Normod Koltuklarındaki Belirgin Konfor Farkı

Zehra
22 Aralık 2024 10:56
Ayşenur sonuçtan çok memnun

Ayşenur
08 Ocak 10:34
"Merhaba, koltuklarımı yenileriyle değiştirdiler. Aynı modelin kadife kumaş olanını gönderdiler. Umarım bundan memnun kalırız. Müşteri memnuniyetini önemseyen markalara hasret kalmışız. Bu tutumları için teşekkür ederim."