Cihat sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2024 10:44

Bursa Nissan Bayiinden 14.08.2024 tarihinde Qashqai Sky Pack araç satın aldım. Bir gün sonra teyp ses açma düğmesinde kabarcık vardı baştan jelatinde diye önemsemedim ama kabarcıklar her geçen gün arttı. En sonunda görüntüyü bozacak kadar oldu. Jelatini var sanıp kaldırmaya çalıştığımda jelatin olmadığını plastik aksamında olduğunu gördüm. Bursa Nissan Bayiine götürdüğümde yetkili personel hiç bakmadan kullanıcı hatasıdır onlar dedi. Daha araca bez bile sürmedim nasıl olur dedim resmini çekti. Garanti için soracağız dedi ancak bugüne kadar cevap vermediler 1,5 aydır cevap bekliyorum hala cevap vermediler. Nissan lütfen mağduriyetimi giderin

19 Kasım 2024 17:22

2024 Model Nissan Qashqai Marka araç aldım. Aracı aldığımın ikinci günü teyp ses açma düğmesi ( plastik aksam) üzerinde kabarcıklar oluşmaya başladı 20 günde resimdeki kadar kabarcık oluştu servise gittiğimde servis görevlisi hiç araca bakmadan su teması kullanıcı hatasıdır o dedi ve size bilgi vereceğiz deyip beni gönderdiler beni aradan geçen 50 güne rağmen arayan soran olmadı bilgi veren olmadı aradığımda ise telefonlara bakmıyorlar. Daha sonra servise gidip bilgi istediğimde kullanıcı hatası deyip benden sadece iki tuş takımı değişip arıza giderileceği halde tüm multimedya sistemi değişecek deyip 153000-tl para istediler. Nissan almayı düşünenleri tekrar kararlarını gözden geçirmeye davet ediyorum. Ne serviste yüzünüze bakıyorlar ne de bilgilendirme yapıyorlar.

Nissan pişmanlıkmış yaşayarak öğrendim

Ek
Ek
14 Ekim 2024 15:47 (Şikayetten 5 gün sonra)

Sn…Cihat C., Bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili detaylı değerlendirmelerin ardından sizi en kısa sürede bilgilendireceğiz. Tüm bilgi talebi ve geribildirimleriniz için Gülümseme Hattımızı arayabilirsiniz. Saygılarımızla, Nissan Türkiye Müşteri İlişkileri

05 Kasım 2024 11:41

Hala kimse aramadı beni

Ulaş sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Qashqai'nin Gece Yarısı Kendi Kendine Çalan Kornası Ve Servis Sorunu

Ulaş
02 Aralık 2024 20:13
Nissan Qashqai'nin Gece Yarısı Kendi Kendine Çalan Kornası Ve Servis Sorunu

Aytekin
04 Eylül 2023 15:46
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Aykut
10 Aralık 2023 12:26