Murat sonuçtan çok memnun
Nissan X-Trail Ve Allianz Sigortası İle Yaşanan Garanti Sorunları

Murat
27 Kasım 2024 03:37
19.282"Aracımın tamir süresi boyunca yaşadığımız tüm olumsuzlukların yanı sıra başımıza gelen iyi şeylerden de bahsetmek istiyorum.
Aracımı sıfır olarak aldığım ve tüm bakımlarını yaptırdığım Nissan Kuzey Plazada, satış sorumlusu olarak görev yapan ve aracımızı da kendisi vasıtasıyla satın aldığımız Sezen Hanım, özellikle Servis Müdür Yardımcısı Fatih Beye ile Müşteri İlişkileri Yetkilisi Dilan Hanımefendinin göstermiş oldukları nezaket, anlayış, empati, iyi niyet ve üstün çaba neticesinde; uzatılmış garantiden tamir edilerek (Allianz sigortanın tüm olumsuz yaklaşımlarına rağmen) hiçbir masraf ödemeden, aracımın motorunu yeni versiyon sıfır motor ile değiştirdiler. Aracımızın tüm işlemlerini titizlikle yaptılar ve eskisinden daha iyi bir vaziyette teslim aldık.
Tüm bu işlemler iki ay sürdü. İlk ay araçta oluşan hasarın garanti kapsamında olduğunu ispat etmekle geçti, sonrasında Nissan Kuzey Otonun çabaları ve inisiyatifleri ile (ikame araç verme zorunlulukları kendilerinde olmadığı halde, Allianz sigortanın da vazifesini üstlenerek) sıfır km e-Power Nissan Qashqai aracı kendi aracımızı alana kadar 1 ay süre boyunca ikame araç olarak tahsis ettiler.
Tekrar tekrar Sezen Hanıma, Fatih Beye ve Dilan Hanıma şahsım ve ailem adına şükranlarımı sunuyorum. Allah işlerini rast getirsin.
Nissan Kuzey Otoya bu güzide personel ile bizlere hizmet verdikleri için ayrıca teşekkür ediyorum."