2021 Yılında Sıfır Aldığım Nissan Micra’nın Sorunları Bitmiyor!

15 Şubat 2024 13:03

Nissan Micra sıfır araçla uzun yola çıkmayın!

2021 yılında sıfır aldığım Nissan Micra’nın sorunları bitmiyor! Her bakım sonrası arıza ışığı yanıyor, en son 45.000 km bakımı yaptıktan bir gün sonra aracım ile İzmir Manisa yolunda tüm arıza ışıkları yanarak yolda kaldım. Çekici çağırdım ve İzmir deki yetkili servisine aracımı 01/02/2024 tarihinde çektirdim. Serviste Turbo basınç sensörünün değişmesi gerektiğini söylediler, parça olmadığı için sipariş verildi. Parça geldi değiştirildi ama hala arıza verdiğini söylediler. Nissan Türkiye ile iletişime geçtiklerini söylüyorlar ama sorunu çözemiyor, Ustalar araca yorum yapamıyor, Servis danışmanın konu ile ilgili hiç bilgisi yok. Aracımı aldığımdan beri Nissan yetkili servisleri ile ilgili mağduriyetim bitmedi.

16 Şubat 2024 09:24 (Şikayetten 20 saat sonra)

Sn Dilek Y. Bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili detaylı değerlendirmelerin ardından sizi en kısa sürede bilgilendireceğiz. Tüm bilgi talebi ve geribildirimleriniz için Gülümseme Hattımızı arayabilirsiniz. Saygılarımızla, Nissan Türkiye Müşteri İlişkileri

16 Şubat 2024 12:32

Gülümseme hattı ile iletişime geçtim maalesef bir çözüm yok. Aracım 15 günden beri serviste hala arızanın nedeni bulunamadı. Mağduriyetim en kısa sürede çözümlenmesini rica ediyorum

Nissan Micra Arızası 2 Yıldır Çözülemiyor.

Dursun
19 Temmuz 2024 15:55
Serpil sonuçtan memnun değil

Nissan Micra: Bitmeyen Sorunlar Ve Çözüm Arayışı

Serpil
12 Aralık 2024 11:36
Melih sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Navara Aracının Bitmeyen Enjektör Sorunu

Melih
12 Eylül 2023 09:03

Yeni Nissan Micra'da Sürekli Sorunlar

Halil
20 Aralık 2023 17:38
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
01 Ağustos 2023 14:26