Tuba sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2023 12:54

Nine West'in indirim döneminde onlinedan bot ve çizme aldım. %50 indirim olduğu için aldığım ayakkabılar 2 bin küsurlu bir fiyata denk geldi. Fakat ürünler gelince baktım ki ayakkabılar defolu. Bağcıkların geçtiği yuvarlak demirlerin iç kenarları sıkılmamış olduğu gibi açıkta kalmış, hem bağcığı hem parmaklarımı kesti ayarlamaya çalışırken. Ayakkabının solu normal sağı sıkıyor. Müşteri hizmetlerini aradım ve değişim istediğimi belirttim. Mağazaya yönlendirdiler. Panora şubesine gittiğimde çalışan bana aldığım modellerin mağaza satışı olmadığını, değişim yapabileceğimi söyledi. Fakat mağazadaki ayakkabılar indirimde olmalarına rağmen 3-4 binden başlıyordu. Bu durumda ben üstünü ödemek zorundayım indirimden yararlanmış olmuyorum dediğimde mağaza çalışanı yapabileceği bir şey olmadığını söyledi. Özetle online için üretilen ürün ile mağazadaki ürünler farklı. (model-fiyat-kalite) Gerçekten bu kadar kurumsal bir mağazadan böyle bir şey asla beklemezdim.

18 Aralık 2023 09:48 (Şikayetten 20 saat sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Saygılarımızla NINE WEST Müşteri Hizmetleri

12 Kasım 2023 20:47
Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Nine West Ürün İnceleme Sonucu

13 Haziran 2024 14:32
Nine West Ürün İnceleme Sonucu
Kübra sonuçtan çok memnun

12 Aralık 2023 08:45
"Müşteri temsilcisi şikayetimi hemen giderdi. Aynı gün içerisinde mağazadan iade yapabildim. Teşekkür ederim."

22 Kasım 2023 14:15

Büşra