Gulden sonuçtan hiç memnun değil

Avanos Öğretmenevi Denetlenmeli

27 Ağustos 2024 16:51

Avanos öğretmen evini arayıp rezervasyon yaptırdığımızda özellikle çift kişilik oda müsait mi diye sorduk evet var dediler. Gittiğimiz de odada 4 tane tek kişilik yatak olduğunu gördük (biri yatak bile değildi katlanır somya ama nasıl eski anlatamam) neyse bize çift kişilik boş oda olmadığını yatakları birleştirmemizi söylediler 😂.

Ona da tamam dedik ama oda felaketti yataklar sağlam değildi uyuyamadık resmen banyo tuvalet kötüydü. Duşa kabının kırını mı anlatsam tuvaletin mi yoksa lavabonun mu çok uzun yoldan gitmiştik ve çok yorgunduk yeni bir yer aramaya halimiz yoktu diye mecbur kaldık.

Ertesi sabah apar topar çıktık oradan ayrıca kahvaltıda çalışan personel elinde broşürle sürekli masaları gezerek çarşıda dükkanı varmış (PTT karşısındaymış) ısrarla insanları dükkanına yönlendiriyordu asla rahat yoktu ya her anlamda rahat yoktu.

Füsun
Füsun

Bir ay öncesinden yer ayırtarak gittik. Otel dışarıdan çok güzel gözüküyor. Ama temizlik ve hijyen diye bir şey yok. Odalardaki lavabo, tuvalet ve banyo çok kirliydi. Hiç temizlik yapılmamıştı. Dolapların içinde önceki kalanların kılı, kiri vardı. Yatak ve yastıklar hiç rahat değildi. Göstermelik olarak çarşafları ve yastığı değiştirmişler. Yorganlar sarı sarı lekeli, kirliyli. 2 odanında klozeti bozuk çalışmıyordu. 2 odanında lambası yanmıyordu. Yataklar 7 cücelere göreydi. Acilen denetleme yapılmalı

Palmea Hotel Büyük Hayal Kırıklığı

08 Ekim 2023 12:23
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

14 Nisan 2024 10:44

15 Nisan 2024 11:10