Nevhal Psikoloji'den Şikayetçiyim

22 Kasım 2023 00:09

Nevhal Psikoloji toplam 13 seans gittik ama ne bir bağ kurdu kızımla ne bir sorunumuza yöneldi. Kızım gidiyor kendi oyun oynuyor psikolog *** hanım sadece izliyor sessizce. Bu aşamalar ilk birkaç seans için normal ama 13 seans böyle sürmesi hem zaman hem para kaybıydı bizim için çok yazık oldu. Az bir seans değil kime sorsam başka oyun terapistlerine de danıştım. Hepsi çok şaşırdı ekolünü merak ettiler. Böyle ekol olmaz bence. Ya insan katılır muhabbet etmeye çalışır kendini az hissettirir kaldı ki kızım ilgilenince daha çabuk ısınıyor ortama yok daha güveni oturmadı yok bilmem ne aynı şeyleri deyip durdu ama kendisi de çocuk bana güvensin ısınsın beraber oyun oynayalım sorunlara inelim diye de bir çaba sarf etmedi, çocuk kendiliğinden ısınacakmış gidip her hafta orada sessiz sessiz kendi oyun oynayıp terapiste nasıl ısınabilir?

Çalışan sekreter ablasını daha çok sevdi biz pedagogla odada konuşurken sekreter ablasıyla oyu oynuyordu daha bir sıcak daha bir iletişim kurduğu için kızım onu daha çok sevdi yani. Oyu terapistleri böyle olmalı çocuklara kendini sevdirip iletişim kurmalı 14 seans beklememeli çocuk kendi alışacak diye. Paramız boşa gitti.

Bir Aile Psikolojik Danışmanlık Merkezi Saygısız Umursamaz Tavırlar, Anlayışsız Ve Hoşgörüsüzlük

13 Aralık 2023 16:50

Psk. Merve Şahin Şikayetçiyim

17 Haziran 2023 19:24
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Dikkatliyiz Biz İstanbul Eksik Bilgi Verip 3 Katı Para Talep Etti

05 Ocak 2024 22:35