Mentis Psikoloji Merkezi Randevu Sürecinde Yaşanan İletişim Sorunları Ve Hayal Kırıklığı

19 Temmuz 2024 18:09

Mentis psikoloji merkezinden dil terapisti z**** hanım için 3 hafta bekleyerek randevu alıp ilk görüşmemizi yaptık. Kendisine çocuğumuzun durumundan bahsettik. O da bize haftada bir kendisine, haftada bir de ergoterapiste gitmesi gerektiğini söyledi.

Biz de bir ay sonra başlayabileceğimizi söyledik, o da tamam, asistanımla iletişime geçerek başlayabiliriz dedi. Bir ayın sonunda randevu talebinde bulundum, dönüş yapacaklarını söylediler. Bir hafta bekledim, dönmediler. Ben aradım, yine döneceklerini söylediler, yine bir hafta daha bekledik, yine dönüş yok.

Yine aradım, çok yoğun olduklarını, ne zaman dönüş yapacakları hususunda tam tarih veremeyeceklerini, bizim de beklemek istemiyorsak başka bir kurum önerebileceklerini söylediler. Bizi günlerce oyalayıp bu şekilde dönmelerinin tek sebebi çocuğumun özel eğitim aldığını bildikleri ve uğraşmak istememeleri. Hem zamanımızı alıp hem de boşuna bir seans parasını aldılar. Asla hakkımı helal etmiyorum.

Rehapedia Akademi Şikayeti

24 Ekim 2024 20:29
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Dikkatliyiz Biz İstanbul Eksik Bilgi Verip 3 Katı Para Talep Etti

05 Ocak 2024 22:35

Uzm. Dr. Reha Soylu Vermedikleri Hizmetin Ücretini İade Etmediler

06 Ocak 2024 01:11

Bir Aile Psikolojik Danışmanlık Merkezi Saygısız Umursamaz Tavırlar, Anlayışsız Ve Hoşgörüsüzlük

13 Aralık 2023 16:50

Eğitim Sürecinde Hayal Kırıklığı Ve Maddi Mağduriyet