Erman sonuçtan hiç memnun değil

Netspeed Büyük Pişmanlık. Sürekli Kopuyor, İnternet Yavaş, İlgi Yok.

Netspeed Büyük Pişmanlık. Sürekli Kopuyor, İnternet Yavaş, İlgi Yok.
22 Eylül 2024 21:35

Netspeed İnterneti vaat ettiği gibi hızlı değil ve kopmalar oluyor. Müşteri hizmetlerine ulaşmak neredeyse imkansız. Kendi mobil uygulamalarından bile destek kaydı oluşturulamıyor. 7/24 müşteri hizmetleri falan hikaye. Asla ulaşılmıyor. Çok büyük bir pişmanlık. Arıza kaydı oluşturabilseniz bile kimse sizle iletişime geçmiyor, sorunu çözdük diye not düşüyorlar sadece ama asla çözülmüyor sorun. Ayrıca sürekli zam yapıyorlar benim kullandığım tarife kendi İnternet sitelerinde daha ucuz görünüyor ama benden daha fazla alıyorlar. Şaka gibi bir firma

22 Eylül 2024 21:44 (Şikayetten 8 dakika sonra)
Erman
23 Eylül 2024 01:12

Ya dalga geçiyorsunuz ya da sizdeki umursamazlık seviyesi arşa ulaşmış artık. Müşteri hizmetlerini arayın diyorsunuz da arıyoruz zaten sürekli ama açan yok, hatta meşgul çalıyor (bu arada şaka değil hakikaten meşgul çalıyor bazen). Ne zaman arasam durum bu. Sitenizden arıza kaydı bile bırakamıyoruz. Herkes de bu durumdan şikayetçi zaten. Buna ne diyeceksiniz? Ayrıca olağan üstü durum neymiş acaba? Sürekli olağan üstü durum mu var yani. Diğer servis sağlayıcılarını vurmuyor herhalde bu olağan üstü durumlar. Ek olarak farklı fiyatlandırma konusunda cevabınızı da duyamadım. Kimi kandırıyorsunuz siz? Sitenizde ayrı fiyat bana faturada fahiş fiyat. Hadi cevaplayın sorduğum bütün bu soruları ama cevaplamayacağını o kadar iyi biliyorum ki derdim ben yandım başkaları sizi tercih edip yanmasın.

Hakan sonucu yetersiz buldu

Yusuf sonuçtan çok memnun

05 Ocak 2024 20:09
Recep sonuçtan çok memnun

26 Aralık 2023 03:24
"Müşteri temsilcisi Gülşah hanıma çok teşekkür ederim. Harika desteği sayesinde tüm problemleri sorunsuz bir şekilde çözmek için harika bir destek sağladı."