Oğuzhan sonuçtan çok memnun

Yanlış Araç Segmenti Mağduriyeti

Yanlış Araç Segmenti Mağduriyeti
15 Ekim 2024 16:53
Oğuzhan'ın Teşekkür Mesajı
“İkame araç biriminden Adem Bey ve Metehan Bey'e ilgili ve çözüm odaklı yaklaşımlarından ötürü teşekkürler.”

Merhabalar,
298930608 numaralı poliçeme istinaden oluşturulan 1576355 hasar dosyam çerçevesinde 18/10/2024 tarihinden başlamak üzere ikame araç talebinde bulundum. Kaza yaptığım araç Renault Megane marka olup C+ segment bir araçtır. Bugün ilgili firma olan Mondial tarafından dönüş yapılmış olup Renault Taliant, Clio araçları tarafıma teklif edilmiştir. Kendilerine aracıma denk bir araç talep ettiğimi ilettiğimde, kasko firmanız aracınızı C segment olarak giriş yapmış, C+ sizin aracınız maalesef hata bizde değil dönüşü yapılmıştır. Daha sonra firma mesaj göndermiş ve C segment araç kabul etmediğim için talebimin iptal edildiğini söylemiştir. Renault Clio ve Taliant araçlar dünyanın hiçbir noktasında C segment değildir, bu araçlar B segment araçlardır. Şayet bu araçlar C ise hangi araçlar B segmenttir? Ayrıca araç talebimi iptal etmediğim gibi sadece değişiklik talebinde bulundum. Uzun yolda kullanacağım için makul olan aracı talep etmiş bulunuyorum. Kasko şirketimden ivedi olarak mağduriyetimin giderilmesini talep ederim.

15 Ekim 2024 17:36 (Şikayetten 42 dakika sonra)
16 Ekim 2024 10:13

Oğuzhan Bey Merhaba, Başvurunuza istinaden 44832 takip numarası ile kayıt altına almış olduğumuz talebiniz ilgili birim tarafından incelenmiş olup, son durum sizlere telefon görüşmesi ile sözlü olarak bildirilmiştir. Saygılarımızla, Neova Katılım Sigorta

16 Ekim 2024 12:13

Sorunum çözülmedi aracım 5 yaşında olsaydı muadilini verebilirdik ama 6 yaşında olduğu için bir alt segmente düşüyorsunuz dendi :)

16 Ekim 2024 18:05

Çağatay sonuçtan hiç memnun değil

Kasko Kapsamında Yanlış Segmentte İkame Araç Verilmesi Ve Mağduriyet

Çağatay
09 Ağustos 2025 11:12
Yücehan sonuçtan hiç memnun değil

Sözleşmeye Uygun Segmentte İkame Araç Sağlanmıyor, Mağduriyetim Giderilmiyor

06 Ağustos 2025 10:13
Reşat sonuçtan hiç memnun değil

Neova Sigorta Kasko Firmasının Parça Tedarik Gecikmesi Mağdur Ediyor!

25 Kasım 2024 14:57
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 14:31

05 Aralık 2024 20:48