24 Haziran 2024 21:48

18 Kasım 2023'te Van ilindeki AVM'de Teknosa'dan Philips DST 8030 markalı ütü aldım. Sözde otomatik taban özelliği var, kumaşı kendisi tanıyor, yanmaz yapışmaz taban garantisi var ve kireç haznesinde kireç birikmesi lazım. Ütü yaparken buhar verince kireç olduğu gibi giysilere veriyor. İki defa Teknosa'ya götürdüm, çalışanları anlaşmalı oldukları yetkili servis Nedim Elektronik'e gönderdiler. Adam içindeki kireci çıkarıp ütünün tabanını bezle silip başka hiçbir işlem yapmadan ütüyü bana veriyor. Ütü kireç haznesi pasif ise ne diye o özelliği ekleyip fazladan para alıyorlar? Kumaş yakmama garantisi var, bütün gömleklerimi, pamuk olanlar dahil, parlatıp yakıyor. Tabanı bezle silmeyi ben de bilirim, bunun için yetkili servis olmaya gerek yok. İkinci defa götürdüğümde işlem yapmadan veriyor ütüyü. Genel merkeze gönderin dediğimde tekrar tabanı bezle silip kullanmasını bilmiyorsun gibi saygısızca konuşuyor. Yıllardır ütü yaparım, böyle sıradan bir ütü görmedim. Teknosa çalışanları da merkeze göndereceğiz deyip tekrar Van yetkili servis Nedim Usta'ya veriyor. Beni kandırdıklarını söylediğimde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun diyor. Kendisi ile çelişen başka bir personel görmedim böyle. Bundan sonra Teknosa önünden geçmeyi bırak, bütün tanıdıklarıma bu durumu anlatıp reklam yapacağım. Philips'ten de Teknosa'dan da uzak duracağım.

03 Ekim 2023 16:56

11 Ağustos 2023 15:35

Unotecnica Sürekli Arızalanan Ürün Ve Yetersiz Satıcı Desteği

Selahattin
12 Mart 2025 21:07
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Değirmenci Kardeşler İzmir Buca Umursamazlığı

23 Mayıs 2024 23:08