Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2024 17:18

Emar Nautica mağazasından aldığım ayakkabı 3-4 ay gibi sürede ayakkabının boğaz kısmından parçalandı. Ürünü incelemeye gönderdim red cevabı geldi. Daha sonra Şikayetvar üzerinden paylaştığım için 3-4 defa arayarak 2. Kere incelemeye göndermemi istediler. Tekrar incelemeye gönderdim tekrar ve sonuç yeniden red cevabı verdiler. Ayakkabının yırtılması renginin solması çok kalitesiz bir ürün. Bir daha asla almam. Ayakkabıda sizde kalabilir istemiyorum.

06 Aralık 2024 09:05 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, NAUTICA Müşteri Hizmetleri

16 Aralık 2024 15:06

Bu sene ilgilenir misiniz?

06 Temmuz 2025 08:35

Süreçte hiçbir gelişme olmadı incelemeden sonra ayakkabıyı geri almadım. Teslim ettiğim mağazasında kaldı. Çöp olan ayakkabılarını kendi çöplüklerinde bıraktım. Bu olaydan sonra zaten Nautica mağazasına girmiyorum.

Gokhan
Gokhan

Bu ayakkabı için 3999 TL istiyorsunuz. Ortopedik bir tabanı olmadığı için almamıştım, şimdi sorunun sadece ortopedik taban da olmadığını gördüm. Hem kalitesiz hem de hizmet sıfır. İyi ki almamışım!

Baran sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2024 22:39

24 Ekim 2023 11:54