16 Aralık 2024 20:25

Beylikdüzü Marmara Park NaraMaxx mağazasından kırmızı pantolon aldım. 24 Kasım'da aldığım pantolonu, 25 Kasım'da 2 saat giydim ve 26 Kasım'da iade için götürdüm. Götürme nedenim, paçaların gizli dikişlerinin açılması ve arka cebin sökük çıkmasıydı. Mağazada diğer paçalarda da aynı sorun vardı ve bana dönüş sağlanmadı. NaraMaxx, pantolonu tamir ettiklerini söylediler. Ben de pazar ürünü mü bu dedim, kendim terziye götürmesini bilirdim dedim. Şimdi tekrar aradım, iade veya değişim yok dediler. Tüketici Hakları'na gidebilirsiniz dediler. Telefonda yarın başvuracağım. Pantolon fiyatı 2999 TL.

17 Aralık 2024 11:58 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşadığınız olumsuz deneyim için araştırmalarımıza başladık. NaraMaxx Müşteri ilişkileri departmanı. 0850 302 77 77 [email protected]

17 Aralık 2024 16:32
Kusurlu Pantolon Ve İade Sorunu

Merhaba NaraMaxx mühişteri hizmetlerini aradım görüşme sağladığım sorunu çözeceksiniz tüketici haklarını gitmeyeceğimi söyledim isterseniz gidebilirsiniz dedi bende gittim olumlu dönerseniz şikayetimi geri çekerim dedim ve görüşme sonlandırıldı ve Tüketici Hakları'na başvurdum

18 Aralık 2024 10:45
18 Aralık 2024 13:54

Merhaba 2saat giymekle sökülme genişleme olamaz pazar ürünü bile 2saat giymekle sökülmez paçaları cepleri terziye bende vermesini bilirdim Tüketici Hakları'na başvurdum sonuç beklerim gerekirse mahkemeye başvurum ama asgari ücretiyle çalışıp marka alıyoruz 2999 TL 2saatte tadilata çıkamaz böyle marka ürün olmaz

18 Aralık 2024 13:58

Merhaba ürünü teslim almadım mağazada ürün tadilatı yapılmış ürünü neden teslim alıyım değişimde yapılmadı şimdi sadece ücret iadesi istiyorum paçaları cepleri 2saatte sökülen ürünüz dikiş kalitesi ve kumaş kalitesi fason takibini iyi yapsınlar bem gereken yerlere başvurdum

18 Aralık 2024 14:12

Değerli Müşterimiz, Şikayet ettiğinizi beyan ettiğiniz için yasal süreç bilgilendirmesi sistem üzerinden tarafınıza yapılacaktır . Sağlıklı günler dileriz. NaraMaxx Müşteri ilişkileri departmanı. 0850 302 77 77 [email protected]

Hacer sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Pantolon 3 Günde Tiftiklendi İade Süreci Belirsiz

10 Temmuz 13:45
Aldığım Pantolon 3 Günde Tiftiklendi İade Süreci Belirsiz

28 Mart 2024 22:07

Yasal Hakkım Olan İade Talebim Mavibahçe NaraMaxx Mağazasında Reddedildi

07 Temmuz 17:13
Tülcan sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Beden Ve Kusurlu Ürün Sorunu

Tülcan