Dilber
25 Temmuz 2024 17:24

Hamileyken Civil'den almış olduğum mustela bebek şampuanı kızımı yıkarken gözünün kızardığını ve ağlamaya başladığını görünce kendimde yıkandım ve gözlerimi cayır cayır yaktı. Beni bu şekilde yaktıysa yeni doğan bebeğimi kim bilir ne kadar yakmıştır. Ürün orijinal olsun diye mağazan daha pahalıya aldık ama ürünün kendisi sıkıntılı. Kuzenimde kızına kullanıyordu gözlerinin yandığını söyleyince oda denedi onunki de aynı şekilde yakmış kullanmayı bıraktık ikimizde ama bu ürünün yenidoğana uygun olmadığı bariz belli. Markaya güvendik böyle bir şey hiç beklemiyordum. Diğer ürünleri içinde tereddütteyim bir daha alır mıyım bilmiyorum. Markanın geri dönüşünü bekliyorum. Konu bebeğim olduğu için gerekli tüm yerlere de şikayet ederim.

26 Temmuz 2024 14:43 (Şikayetten 21 saat sonra)

Şikayetiniz ile ilgili olarak sizinle iletişime geçilmiştir. Bu geri bildirimler bizim için değerlidir. Sorununuzun çözümlendiğini umuyoruz. Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Expanscience Laboratuvarları Türkiye

Özgün sonuçtan çok memnun

Özgün
15 Temmuz 2024 23:09
"Şikayet üzerine hızlı bir şekilde geri dönüş yapıldı ve ürün incelemeye alındı. Telafi ürünü gönderileceği söylendi. Süreçte bizle ilgilenen Merve Hanım'a çok teşekkür ederiz."

Kenan
27 Ekim 2024 12:39