Gokhan sonuçtan çok memnun

Multinet Multigift Online Alışveriş

Multinet Multigift Online Alışveriş
12 Mart 2023 23:27
Gokhan'ın Teşekkür Mesajı
“İlgi ve yardımlarınız için teşekkür ederim, bu kadar hızlı ve etkili çözülebileceğini düşünmemiştim, iyi çalışmalar dilerim”

Sıkça sorulan sorularda multigift cardı online ödemede kullanmak için cüzdanda Yönet kısmında online ödemeye aç kısmını açın diyor, uygulamada böyle bir seçenek çıkmıyor. Online alışveriş yapabileceğimiz söylenen marketlerde ödeme yapılamıyor, müşteri hizmetleri yardımcı olmuyor.

13 Mart 2023 08:07 (Şikayetten 8 saat sonra)
13 Mart 2023 16:01

Müşterimizin mesajına yönelik gerekli incelemeler tamamlanmış olup, sonuç hakkında müşterimize detaylı bilgi verilmiştir. Değerli Müşterimiz, Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili tüm şikayet, öneri ve isteklerinizi iletebilirsiniz

13 Mart 2023 18:48

Şikayet sonucu müşteri yöneticisi arayarak anlık işlem aracılığı ile konuyu çözmeye odaklandilar, sorun anlaşıldı ve çok hızlı şekilde çözülerek yine çözüldüğüne dair bilgilendirme yaptılar, ilgi ve alakaları olağanüstü idi. Sonuç olarak şikayetin ertesi günü sorun çözüldü, tekrar teşekkür ederim

13 Mart 2023 18:50

03 Haziran 19:11

Multinet Kart Marketlerde Geçerli Değil

Yiğit
08 Haziran 17:57

Multinet Kartım Neden Market Alışverişine Kapalı?

10 Nisan 19:40