Ayse sonuçtan hiç memnun değil

Mudo Concept Oda Kokuları

Ayse
26 Şubat 2024 17:31

Merhaba, yaklaşık bir hafta önce Ankara Kentpark Mudo Concept mağazasından Wild Sandalwood isimli oda kokusu satın aldım. Ürünü kullanmak için açtığımda, mağazada denediğim test ürünü ile hiçbir alakası olmayan, sentetik ve hoş olmayan bir koku ile karşılaştım. Aynı gün bu durumu mağazaya bildirdim ve test ürünü ile bağdaşmayan bu ürünü iade etmek istediğimi ilettim. Mağaza yetkilileri tarafından, sanki hayatımda ilk defa oda kokusu satın alıyormuşum gibi bir tavır ile karşılandım. Ayrıca, koku farkının olabileceğini ancak kutuyu açtığım için ürünü geri alamayacaklarını ifade ettiler. Mudo müşteri hizmetleri temsilcisi ile yaptığım telefon görüşmesinde de benzer bir tutumla karşılaştım. Daha önce birçok mağazadan memnuniyetle oda kokuları satın almış biri olarak, ilk defa böyle bir durumla karşı karşıya kaldım. Mudo'nun sattığı oda kokularının test ürünleri ile aynı olmadığı konusunda bilgilendirme yapmak istiyorum. Teşekkürler, Dr. A*** İ*****

26 Şubat 2024 17:54 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Sayın Ayşe İ.'nin şikayeti hakkında; Müşterimizin şikayeti ile ilgili en yakın sürede bilgilendirme yapılacaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Mudo Müşteri İlişkileri Departmanı

27 Şubat 2024 16:24

Sayın Ayşe İ.'nin şikayeti hakkında; Müşterimizin şikayeti ile ilgili bilgilendirme yapılmıştır. Soru, öneri ve görüşleriniz için aşağıdaki iletişim bilgilerinden bize ulaşabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Mudo Müşteri İlişkileri Departmanı

Mudo Aldığım Oda Kokusu Hiçbir Şekilde Koku Yaymıyor

Hasan
14 Ekim 2025 11:48
Reyhan sonuçtan çok memnun

Reyhan
17 Haziran 2023 09:02
"Değişim yapıldı. Mudo personelinin ilgisine çok teşekkür ederim."

Sinem
11 Ağustos 2025 15:37
Eksik Ve Boş Gönderilen Oda Kokuları İçin Mağduriyetin Giderilmesini İstiyorum
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Esra
25 Eylül 2024 16:01