Gülce sonuçtan hiç memnun değil

Mudo Concept Alsancak Mağazası

06 Ağustos 2024 21:45

Yaklaşık 2 ay önce Mudo Concept Alsancak mağazasından mermer masa siparişi verdik. Masa 1 hafta önce teslim edildi. Masamız sipariş verdiğimiz tarihten çok ileri bir tarihte teslim edilmesine rağmen sorun etmedik. Mermer masanın ölçüleri hazır olmadığı için bizim ölçülerimiz için özel üretim olacağı bilgisi verilmiştir. Masanın ayağı maalesef Mudo'nun üretici firması tarafından ölçülere göre masa ayağı takılmamıştır. Masanın ayağını daha basit bir ayakla değiştirmek talebinde bulunmamıza karşı Mudo'nun üretici firması tarafından çözüm bulunmamaktadır.

07 Ağustos 2024 09:00 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Konu ile ilgili gerekli araştırma yapılarak en kısa sürede tarafınıza bilgi verileceğini belirtmek isteriz. Ürünlerimize karşı göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Mudo Müşteri İlişkileri Departmanı

07 Ağustos 2024 21:33

Mudo standart mailini iletmiş ne fatura numarası sorulmuş ne ürün kodu alan kisinin adı soyadı bile sorulmamış bastan atmak için ey Mudo tüketici hakem heyetinde hakli çıkmam için hareketiniz bile yeter tüketiciyi üretici firman saygı duymuyor senin kurumsal kimliğini kullanarak para kazanıyor

09 Ağustos 2024 15:56
25 Eylül 2024 12:30

Mudo Alsancak mağazasına 2 ay oldu ürünün resimlerini ilettik hala bize dönüş olmadı bilgisi verildi maalesef tüketici hakem. Heyetine gideceğim masanın ölçülerine göre uygu olmayan ayak takılması ve bu nedenle masada yemek yerken bacaklarınızı koyacak yer yok bacaklarınızı masanın ayağı rahatsız ediyor sandalyeyi geri itseniz masadan uzaklaşıyorsunuz hiç mi masaya bu ayakları takarken bu masada nasıl yemek yenecek bu ölçülerdeki bir masaya bu ayak uygun değil diye düşünülmedi Mudo üretici firmasi tarafından müşterisini mağdur bırakmıştır tarafımıza çok acil cevap bekliyorum çözüm olmuyor ise Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım mağduriyetimin giderilmesi için

Celal
14 Ekim 2024 20:58
Mudo Concept'te Teslimat Ve Ürün Kalitesi Sorunu
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Duygu
27 Haziran 2024 17:57
Mudo Masa Mağduriyetini Macunla Kapatacakmış
Mudo Masa Mağduriyetini Macunla Kapatacakmış

Teslimatta Çizik Çıkan Masam İçin Değişim Talebim Karşılanmadı

Melike
03 Ekim 2025 15:36
Teslimatta Çizik Çıkan Masam İçin Değişim Talebim Karşılanmadı
Hesna sonuçtan hiç memnun değil

Mudo Home Siparişim Teslim Edilmiyor Müşteri Hizmetleri Yanıtsız

Hesna
01 Kasım 2025 19:42
Jülide sonuçtan hiç memnun değil

Jülide
06 Kasım 2024 10:52