Monster Tulpar T7 V21.8 Prize Takılıyken Şarjı Bitiyor

Monster Tulpar T7 V21.8 Prize Takılıyken Şarjı Bitiyor
22 Ocak 2023 20:16

Monster Tulpar t7 v21.8 modeline sahibim. GPU'yu fazla kullanan oyunları oynadığım zaman hızlı bir şekilde prize takılı olmasına rağmen notebookun şarjı düşüyor, %10'Lara kadar düştüğünü gördüm prize takılıyken. Tekrar şarj olması da absürt uzun süreler sürebiliyor. Bunun için gönderdiğimde bataryayla alakalı bir sorun olduğunu söyleyip batarya değişimi yapıldı ama sorun hala devam ediyor. Problemin şarj adaptörü ile alakalı olduğuna eminim, 230W'lik bir şarj adaptörüm var Monster tarafından bana verilen fakat 230W çekemediğini düşünüyorum. Ya da çekebiliyorsa da 230W yetmiyor RTX 3070'li bir notebook için. Değişim/yükseltme istiyorum şarj adaptörüm için. Daha önceden de şarj adaptöründe elektrik kaçağı gibi bir ses çıkarma sorunu vardı, gidince değiştirilmişti, bu verildi tamamen aynı modelde ve güçte bir şarj adaptörü denilerek. Ayrıca son gönderişimde batarya değiştikten sonra test edildiği ve problem olmadığı söylendi ama nasıl test edilmiş anlamıyorum, özellikle 2-3 kere söylemiştim GPU kullanan uygulamalarda hızla bittiğini, teslim aldıktan sonra sorun aynı şekilde devam ediyor.

22 Ocak 2023 20:21 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız; Ben Müşteri Memnuniyeti ekibinden Alper S. Talebinizi aldık ve memnuniyetinizi sağlamak için en kısa sürede ekip arkadaşlarımla birlikte size ulaşacağız. Saygılarımızla, Monster Notebook Müşteri Hizmetleri

23 Ocak 2023 17:43
Baran
23 Ocak 2023 17:46

Telefonu açtığımda sesimin gitmediği karşı taraf tarafından da anlaşıldı, yani bana ulaşamadınız gibi bir olay söz konusu değildir. Tekrar ararsanız benimle görüşebilirsiniz, sinyalin zayıf olduğu odamdayken telefonu açtığım için bu sorun oldu. Teşekkürler.

Serkan

Selamlar. Bende de Tulpar t7 v 22.2 versiyonu var ve sizinle aynı problemi yaşıyorum. Bana da bataryayı değiştirdiklerini ve sorunun çözüldüğünü söylediler. Fakat sadece biz değil diğer Youtube.com dan yorumlara baktığımda laptop ların değiştiğini söylediler bu problemle ilgili. Ben de bana göndermeden adaptörümle işlem yapılmasını söyledim. İlgileneceklerini söylediler. Çözüm olursa buradan paylaşırım ben de.

Önder

Merhaba sorununuz ile ilgili çözüme ulaştınız mı, bende benzer problemler yaşıyorum.

Baran

Merhabalar, daha bir çözüme kavuşturamadım, sanırım adaptörde bir sorun var veya bilgisayarın kendinde bir sıkıntı var bilemiyorum, bazen durduk yere işlemciye yük biniyor hiçbir şey yapmıyorken vs. Böyle şeyler ya gereğinden fazla elektrik tüketiyor, ya bataryadaki şarj oranını yanlış algılıyor, ya da dediğim gibi adaptör yetersiz. Fakat hala götüremedim servise, önceki götürüşümde de batarya değişmişti bir fark yaratmadı, müsait olunca götüreceğim tekrardan. Lütfen siz de çözüm bulursanız buraya yazın tekrardan. Teşekkürler.

Monster Notebook Adaptör Temininde Yaşanan Uzun Süreli Sorun

Petka
13 Ekim 23:17
monster-notebook-adaptor-temininde-yasanan-uzun-sureli-sorun-1.jpg

20.000 TL’lik Servis Sonrası Cihazım Daha Kötü, Orijinal Parçalar Eksik Ve Uyumsuz

Hasan
10 Kasım 01:11
20000-tllik-servis-sonrasi-cihazim-daha-kotu-orijinal-parcalar-eksik-ve-uyumsuz-7.jpg
20000-tllik-servis-sonrasi-cihazim-daha-kotu-orijinal-parcalar-eksik-ve-uyumsuz-6.jpg
20000-tllik-servis-sonrasi-cihazim-daha-kotu-orijinal-parcalar-eksik-ve-uyumsuz-4.jpg
20000-tllik-servis-sonrasi-cihazim-daha-kotu-orijinal-parcalar-eksik-ve-uyumsuz-2.jpg

Monster Laptopta Sürekli Arıza Ve Yüksek Tamir Ücreti Mağduriyeti

Emrehan