Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Monster Tulpar Açılış Ekranı Logosunda Takılıyor

29 Ocak 2024 19:19
29 Ocak 2024 04:32

Monster cihazım power basınca açılıyor logo geliyor fan sesleri geliyor 5 saniye sonra fanlar duruyor ve fan tekrar çalışıp durmuyor, ışıklar falan da duruyor ama logoda takılı kalıyor yardımcı olursanız sevinirim öğrenciyim sınavlarım var mağdur kaldım

29 Ocak 2024 19:21 (Şikayetten 2 dakika sonra)

30 Ocak 2024 01:35

Sağ olun cidden çok erken döndünüz bir arama bile düşmedi mağdur kaldım sınavımdan

30 Ocak 2024 10:02

Sayın Berkay A., Telefon numaranızdan size ulaşamadık. Yaşadığınız durum için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Çözüm Merkezimiz Pazartesi-Cumartesi günleri arasında, 09.00-19.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

30 Ocak 2024 10:08
Monster Tulpar Açılış Ekranı Logosunda Takılıyor

Daha yeni aradınız onun harici dönüş yaptınızmı? Siz arayıp dönüş yapana kadar başka cihazdan girdim mecburen sınavlarım için kendim bir teknik servise verdim sağ olun amacım kötülemek değil yinede teşekkürler

Murat
Murat

Aynı sorun bende de var nasıl çözdüğz acaba?

Cankut sonuçtan çok memnun

13 Haziran 2025 13:09
"Teşekkürler Müşteri memnuniyeti için ücretsiz olarak değiştirildiği söylendi"
Servis Sürecinde Oluşan Ekran Hasarı İçin Haksız Ücret Talebine İtiraz
Servis Sürecinde Oluşan Ekran Hasarı İçin Haksız Ücret Talebine İtiraz