Hamza sonuçtan çok memnun

Monster Teknik Servis Sonrası Hasarlı Geldi

Monster Teknik Servis Sonrası Hasarlı Geldi
15 Ağustos 2024 18:59
Hamza'nın Teşekkür Mesajı
“Müşteri hizmetlerinden Atakan Bey ile görüştüm. İncelemeler sonucunda yeni adaptörün gönderileceğini söyledi. Atakan Bey'e teşekkür ederim.”

Bilgisayarımı tamir amaçlı teknik servise gönderdim. Çıkarılan maliyet sonrası ödemesini yapıp kargolanmasını bekledim fakat ürünüm kargoya verilmedi. Sonrasında müşteri hizmetlerini aradığımda ürünümün ödemesinin yapılmadığı söylendi. Ürünün ödemesini yaptığımı söyledikten sonra kontroller sonucu ödemenin yapıldığını ve gönderileceği söylendi. Sistemlerinde ki dikkatsizlik benim sorunummuş gibi benim iletişime geçmem gerektiği söylendi. Ürünüm 2 gün sonra geldi fakat bu seferde faturası gönderilmedi. Dahası ürünüm geldiğinde kontrol amaçlı bilgisayarımı açtım ve bir süre çalıştırdıktan sonra şarj olmadığını fark ettim. Şarj olmama sebebi tamir amaçlı yolladığım teknik serviste kablonun ezilmiş ve yaralanmış bir şekilde bana geri gelmesiydi. Kablo hasar görmüş. Teknik servisle iletişime geçtiğimde bize geri gönderin tamir olabilecek gibiyse tamir ederiz eğer değilse yenisini almanızı söyleriz denildi. Hasarın benden kaynaklı olmamasına rağmen benden yenisinin alınmasının önerilmesi gerçekten komik bir durum. Markaya olan güvenimden dolayı ikinci bilgisayarımı da Monster'den almıştım. Yaşadığım son durum karşısında markaya olan güvenim sarsıldı.

15 Ağustos 2024 19:02 (Şikayetten 2 dakika sonra)

16 Ağustos 2024 14:09

Değerli Hamza Y., Uzmanlarımız ile yapmış olduğunuz görüşmede sizlere çözüm alternatifleri sunulmuştur. Ürününüzü güzel günlerde kullanmanızı dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

Hamza
Hamza
16 Ağustos 2024 14:39

19 Şubat 2024 19:41
Çağrı sonuçtan memnun

04 Haziran 2024 21:15
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

01 Haziran 2024 23:25
Mehmet sonuçtan çok memnun

21 Eylül 2023 15:33
"Şikayetim ile alakalı yardımcı olan Monster yetkilisi Mert Beye teşekkürlerimi sunarım, şikayetim ile alakalı en ince ayrıntıya kadar düşünüp bana ulaştı ve sorunu en kısa sürede çözdü. Tekrardan teşekkür ederim."
Aytaç sonuçtan memnun değil

31 Temmuz 2024 18:23