Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook'ta İki CTRL Tuşunun Aynı Anda Bozulması Şaşırtıyor

16 Kasım 2024 21:33

Monster Notebook Abra A5 V15.10 CTRL tuşları çalışmıyor.

Bir süre önce başlayan şikayetim artarak devam etti, işin garip kısmı CTRL tuşlarının ikisi de aynı anda işlevlerini yitiriyor. Birisi klavyenin en solunda birisi ortalarında bulunmasına rağmen tuşa basıldığında yanıt vermiyor.

Bu sorunum üzerine Monster Beşyol şubesine ürünümü servise bıraktıktan 3 gün sonra dönüş yapıp, ürünün kullanıcı hatasından kaynaklı tuş pedlerinin bozulduğu ve 2000 küsur TL'ye klavyeyi değiştirebileceklerini söylediler. Kullanıcı hatasının neden kaynaklandığı sorusunu sorduğumda yanıt veremediler, bu süreçte o bölgeye ne darbe ne de sıvı teması oldu. İlginçtir ki konumları farklı olan iki tuş aynı anda işlevini yitiriyor ve bu nasıl oluyorsa kullanıcı hatası deyip geçiştiriliyor.

Kısa zaman içerisinde daha yüksek modelini alma planları yaptığım esnada böyle bir deneyim yaşatması Türk markası olarak övülen bir markanın verdiği güveni çok büyük zedeliyor. Yardımcı olmalarını talep ediyorum.

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

25 Eylül 2023 15:14
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2024 15:29
Ertuğrul sonuçtan çok memnun

31 Temmuz 2024 22:01
"Öncelikle şikayetvar.com un varlığı tüketici haklarının değer görmesine ve bu hakların daha çok ön planda olmasında büyük katkısı var. Monster müşteri hizmetlerinde çalışan ve benim sorunumla ilgilenen Atakan bey e çok teşekkür ederim. Benim sorunum için özenle ilgilendi. Sorunumun çözülmesine büyük katkısı oldu."

20 Eylül 2024 17:22
Monster Notebook Yedek Parça Temin Edilememesi

Monster Bilgisayar Klavyem Bir Çalışıp Bir Çalışmıyor.

07 Haziran 2024 09:53
Monster Bilgisayar Klavyem Bir Çalışıp Bir Çalışmıyor.
Monster Notebook Kategorileri