Monster Notebook Yazılımsız Bilgisayar

08 Haziran 2023 20:10

Monster bilgisayar aldık. FreeDOS mu neymiş, Windows yazılımı yokmuş. O kadar para verdik, yazılımsız olduğunu bilseydik almazdık. İlk kutu açılımdan güvenimiz boşa çıktı. Neymiş yazılım para ile satılıyormuş, onu da parasını ekleyerek mi gönderirsiniz?

08 Haziran 2023 20:10 (Şikayetten 1 dakika sonra)

09 Haziran 2023 11:04

Değerli Merve B., Şikayetvar üzerindeki telefon numarası üzerinden sizlere ulaşamadık. Tarafımıza çağrı merkezimiz üzerinden veya [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Hamza

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2024 14:11
Ergün sonuçtan hiç memnun değil

Monster Bilgisayar Sürekli Arızalı, Servis Sorunu Çözemiyor, Değişim Talebi Reddedildi

20 Haziran 2025 22:27
Eren sonuçtan memnun değil

20 Ekim 2023 19:10
Monster Notebook Kurulumu Olmuyor. Bilgisizce Çekilen Videolar Var.

30 Temmuz 2024 12:30
Monster Notebook Kategorileri