Monster Notebook Yapamadıkları Bilgisayarı İade Almak İstiyorlar

27 Şubat 2023 13:38

Bende Monster Tulpar t7 v21.9 bilgisayarımı gönderdim kasasında ufak bir çatlak vardı. 1000 TL karşılığında yenileyebiliriz dendi. Tamam dedim. Hemen ücreti gönderdim. Sonra aradılar kılcal çizikli bir kasa var isterseniz 200 TL indirimli olsun dendi kabul etmedim.

Ondan sonra ki gün aradılar parçanın gelmesi 2 3 ayı bulur dediler. Onu da kabul ettim sıkıntı yok. 2, 3 ay sonra gelsin dedim sonra aradılar. 20 gün sonunda size göndermek zorundayız bu ürünü dendi. Ne alakası var dedim. 1000 TL dediniz gönderdim. 2 3 ayı bulur dediniz onu da kabul ettim, şimdi neden gönderiyorsunuz diye sordum. Yok beklerse, 20 günü geçerse, ekstra ücret biner denildi. Çok saçma dedim.

İlk başta böyle bir uyarıda bulunmadınız dedim. Ondan sonra isterseniz bilgisayarınızı iade alalım dendi çok mağdur ettiler beni. Cihazı iade alalım diyorlar. Yenisini karşılamıyorlar. Ben o bilgisayarı iade alsam, şu an yenisini almaya kalksam, gidip para ekleyip, alacağım ki öğrenciyim, onu da çalışıp almıştım ve hala kredi borcunu ödüyorum, bu konuyla umarım en kısa sürede dönüş sağlarlar

27 Şubat 2023 13:42 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız; Ben Müşteri Memnuniyeti ekibinden Alper S. Talebinizi aldık ve memnuniyetinizi sağlamak için en kısa sürede ekip arkadaşlarımla birlikte size ulaşacağız. Saygılarımızla, Monster Notebook Müşteri Hizmetleri

Muhammet
27 Şubat 2023 13:46

Parçasını tedarik edemediğiniz ürünün farklı bir üst modeli veya aynı modelini tedarik etmeniz lazım değilim ücretsiz bir şekilde

Muhammet
27 Şubat 2023 13:47

Çünkü benden bir üst model için fiyat farkı istendi de

28 Şubat 2023 16:12

Değerli Muhammet B., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook,

Şenol sonuçtan hiç memnun değil

Monster Laptop Adaptör Sorunu: Stok Bilgisi Ve Çalışma Zorluğu

12 Şubat 14:01