Monster Notebook Tulpar T7 V20.5.6 Ekran Düştü

30 Kasım 2023 13:09

Bundan yaklaşık 3 ay önce Monster Tulpar T7 V20.5.6 marka laptopumun yanında hediye gönderilen çantanın kopması sonucu bilgisayarım hasar almıştı ve buraya yazmıştım çözüm için mağduriyetim çözülmüştü ekran ve kasa hasar alan yerler değişmişti, Ancak bundan 3 ay sonra yani bugün 29.11.2023 tarihinde eve bir geliyorum manzara gerçekten müthiş, bir bakıyorum bilgisayarın ekranı yok yerinden bu nasıl bir tamirdir veya işçiliktir bu ekranı buraya nasıl taktınız Allah aşkına bu ekran bu yerinden durduk yere yapışkanları çıkıp nasıl düşebiliyor durduğu yerde ya aklım almıyor. Bilgisayarın büyün ekipmanlarını aldım uyumlu olsun diye pusat serisini ancak daha pusat serisini almamın üstünden 3 gün geçti ya sadece 3 şu bilgisayardan gerçekten yüzüm gülmedi Monster gerçekten gözümden çok büyük düştün. Fotoğrafı ekte veriyorum. Gerçekten bu sefer nasıl bir çözüm olacak merakla bekliyorum.

30 Kasım 2023 13:12 (Şikayetten 3 dakika sonra)

30 Kasım 2023 13:45

Değerli Eren B., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Uygar sonuçtan çok memnun

30 Eylül 2024 13:06
"Teşekkürler"
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

11 Haziran 2024 12:37
Monster Notebook Ve Teknik Servis Pişmanlıktır.
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2024 12:34
Monster Bilgisayar Ekran Sorunları Ve Servis Hayal Kırıklığı
Oguzhan sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2024 18:44
Monster Tulpar-EKRAN Panel Plastiklerinin Yerinden Ayrılması Şikayeti
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2024 17:06
Monster Notebook Servisinde Güven Sarsan Deneyim