Monster Notebook Tulpar 20.4 Donma Problemi

14 Mayıs 2023 15:21

Ağustos 2022'de Tulpar T7 20.4 almıştım. Aldığım günden itibaren, özellikle oyunlarda 1-2 saniyelik donma oluyor ve kısa süreli bir düdük sesi gibi "drrr" benzeri ses geliyor. Bu arada da neredeyse her zaman bağlı olan bluetooth hoparlör (bazen de bluetooth kulaklık) bağlı gözükmesine rağmen ses gidiyor. Bu ses sorunu film ve video izlerken de yaşanıyor.

Sorunla ilgili teknik destek ekibiyle defalarca görüşme yaptım, tüm kibarlıklarına ve yardımcı olma isteklerine rağmen hiçbir şekilde sorunum çözülmedi. Çözüm olarak önerdikleri Windows yeniden yükleme, sürücüleri silip tekrar kurma, intel support asistant otomatik güncellemelerini kapatmama rağmen, sorunum hala devam ediyor.

Dün başka bir kullanıcı da aynı sorunu yaşadığını belirtince, ben de mustarip olduğum bu probleme artık çözüm bekliyorum. "mutlu müşteri" diye mesaj atmak yerine umarım yaşadığımız sorunları çözerler (bu şikayeti yazarken de gene anlık bir donma yaşadım).

profile profile profile
14 Mayıs 2023 15:25 (Şikayetten 4 dakika sonra)

15 Mayıs 2023 10:40

Değerli Kivanç A., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Efe

Birebir aynı sorunu yaşıyorum. Çözümünü bulabildiniz mi?

Kivanç

Merhaba, ürünü teknik servise gönderdim. Pazartesi ellerine ulaştı, çarşamba bakımlarını yapıp kargoya verdiler. Dün elime ulaştı, 2-3 saat rdr2 oynayıp test ettim, oynadığım süre içerisinde gerek kulaklık gerekse de hoparlör bağlantısı kopmadı, herhangi bir ses veya donma sorunu yaşamadım. Daha uzun süreli oyun ve film deneyimlerimden sonra tekrar yazarım.

15 Ocak 13:44
Monster Tulpar T7'nin Donma Ve Ses Sorunu