Büşra sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2023 23:07

Monster Tulpar T7 V22.2 cihazımı 29 Haziran 2021 de aldım. 1 ay kadar sonra durup dururken ekranım bir anda korkunç bir hal alıyor. Bilgisayarı açıp kapattığımda bu sorun düzeliyordu. Müşteri hizmetlerini aradım. Teknik servise göndermem gerektiği veya mail atabileceğim söylendi. Gönderdim ve mail yazdım. Geri dönüş : "Bios güncel olmayabilir, Windows 11 yüklemelisiniz, donanımsal hiçbir sorun göremedik, uzun süre test ettik bir şey gözlemleyemedik". Garantiye sapasağlam gönderdiğim sadece arada bir aldığım sorundan dolayı gönderdiğim bilgisayarım geldiğinde açılmıyordu, laptopumun üzerindeki nvdia etiketi sökülmüştü. Müşteri hizmetlerini aradım. Statik elektriklenme oluşabileceğini söyleyip tuş kombinasyonları yaptırdılar fakat 45 dakikalık konuşma boyunca asla bilgisayarım açılmadı. Teknik servise göndermem gerektiğini söylediler.

Bilgisayarımı tekrar kolilemeden önce tekrar kombinasyonu denedim ve şansa çalıştı, sonra çıkarılan etiketim için mail attım, etiketi gönderdiler. W11 kurdum. Hala aynı sorun olmaya devam etti. Tekrar m. Hizmetlerini aradım. Tekrar servise göndermem gerektiğini söylediler, gönderdim. Birkaç gün sonra "cihazınızı geri göndereceğiz, işlemleri tamamlandı, adres doğrulamak için aradık" denildi. Hiçbir işlem yapılmadığını ve bir sorun görülmediğini öğrendim. Ürünü teslim almayacağımı, resimlerin ortada olduğunu söyleyip asla kabul etmedim. Sonraki gün tekrar cihaz kargoya verilmeden tekrar test edildi ve sonuç olarak panelde arıza tespit edildiği ve bu yüzden panelin değişiminin yapılıp gönderileceğini belirttiler aradığımda. Üstelemesem ürünümde sorun yok denilip aynı şekilde geri gönderiyorlardı. Panel değişikliğinden sonra gerçekten de aynı sorunu yaşamadım.

Fakat bu kez de yeni takılan ekran aşırı bir ışık sızması yapıyordu, ayrıca bilgisayarın alt çerçevesinin sol kısmı çerçeveden ayrık duruyordu ve iç ekranın dış çerçevelere uzaklığı ekranın dört yanında eşit değildi. İç ekran dış çerçevenin sağ aşağısına bitiştirilmiş çerçevenin solu ve üstüyle arasında anormal boşluk vardı. Müşteri hizmetlerini aradım, tabii ki teknik servise gönderin dediler, bilgisayarımı bu kez değişim talebiyle gönderdim. Talebim reddedildi ve daha sonra panelin çerçeve içine hizalanmasında hiçbir sorun görülemediğini belirttiler. Alt çerçevedeki ayrıklığı ve ışık sızması sorununu çözüp geri göndermişler. Bu kez de sol çerçevenin alt kısmını yapıştıramamışlar ekrandan ayrı duruyor. Şikayetçiyim. (Şikayetimin detaylı hali ve tüm resimler eklerdedir)

21 Haziran 2023 23:11 (Şikayetten 4 dakika sonra)

22 Haziran 2023 12:53

Değerli Büşra K., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

22 Haziran 2023 22:07

Yetkili benimle iletişime geçti, tekrar servise yönlendirip sürece göre güncelleme yapacağım.

14 Temmuz 2023 19:20

Markadan ziyade Mert Bey e işine gösterdiği özenden ve mağduriyetimi gidermek için gösterdiği çabadan dolayı teşekkür ederim. Ürüne değişim kararı verilmiş oldu falan bayram tatiliyle de birlikte elime ulaşması çok gecikti. Tek temennim tüm bu gecikmeye ve olanlara rağmen elime sağlam bir cihaz geçmiş olması, umarım sorun tekrarlamaz. Yeni gelen cihazda bile çerçevenin alt kısımlarında tam yapışma söz konusu değil, artık normali bu diye düşünüyorum. Tekrar Mert Bey e teşekkürler.

Burhan sonuçtan hiç memnun değil

20 Eylül 2023 21:48
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2023 16:10
Monster Notebook Cihaz Değişimi Sonrası Mağduriyet
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Arızalanan Monster Tulpar Ve Yetersiz Teknik Servis

14 Mart 2025 21:37