Melih sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Teknik Servisi Personellerinin İş Bilmezliği

Monster Notebook Teknik Servisi Personellerinin İş Bilmezliği
28 Ağustos 2024 23:06

Monster Notebook ile ilgili şikayet.
Notebook'umu teknik servise gönderdim, tek yapılması gereken ekranın görüntü kablosunu değiştirmekti, ekran paneli bozuk denip ekran paneli değişecek dendi, tekrar kontrol edilmesini talep ettikten sonra kabloyu değiştirdiler. 1 haftayı geçik bekledikten sonra notebook elime geçti ancak ekranı tam yerine takmamışlar, menteşeleri oturmuyor, ekran düşüyor. Monster Notebook markası müşteri memnuniyeti ön planda olan bir markaydı, bana denk gelen personeliniz gerçekten iş bilmiyor. Bir de notebook'u ekran kartı kutum ile gönderdim, geri göndermenizi talep ettim hem yazılı hem sesli ancak kutu ortada yok, ekran kartını satarken sorun yaşayacağım. Şikayetim bu yöndedir.
KAR082488695 numaralı teknik servis kaydı.

28 Ağustos 2024 23:08 (Şikayetten 1 dakika sonra)

29 Ağustos 2024 12:02

Değerli Melih T., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

Melih
04 Eylül 2024 22:43

Tekrar sıraya almak nedir ben anlamadım kaç gün bekledim zaten benden kaynaklanmayan bir problemden ötürü tekrar sıraya alınmışım?

Miraç sonuçtan hiç memnun değil

Teknik Servis Sorunu: Bilgisayarım 3 Haftadır Hala Teslim Edilmedi

26 Temmuz 21:01

20 Kasım 2024 10:30
Teknik Servis Sonrası Sıvı Teması Ve Ücret Talebi
Halil sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2024 12:36

27 Mart 2024 14:26