Ozan sonuçtan memnun

Monster Notebook Oyuncu Mouse'u Belirli Yüzeylerde Takılma Sorunu

24 Kasım 2023 22:49
Ozan'ın Teşekkür Mesajı
“Müşteri temsilcisi Sayın Mert Bey'e yapıcı ve iyi niyetli davranışından ötürü teşekkür ediyorum.”

Monster Pusat V11 Oyuncu mouse'u, mouse pad üzerinde çalışmıyor masa gibi yüzeylerde çalışıyor. Mouse pad üzerinde kullanmaya çalışınca imleç takılıyor bazen hareket etmiyor. Hızlı hareket ettirince yerinden kıpırdamıyor bile. Alma aldırtma, müşteri hizmetlerine ulaştığımda ise kargolayın diyor zamanıma yazık, ben çalışan bir insanım buna ayıracak vaktimde yok bana zehir ettiler. Paramda helali hoş olsun ama paramı iade etmelerini temenni ediyorum, daha da alışveriş yapmam. Çevreme de yaptırtmam!

24 Kasım 2023 22:50 (Şikayetten 1 dakika sonra)

25 Kasım 2023 11:38

Merhaba Ozan Bey, Uzmanlarımız ile yapmış olduğunuz görüşmede sizlere çözüm alternatifleri sunulmuştur. Ürününüzü güzel günlerde kullanmanızı dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Remzi

Ozan
Ozan
25 Kasım 2023 12:04

Monster Notebook Ürünün Stabil Çalışamaması

22 Eylül 2023 02:20
Monster Notebook Ürünün Stabil Çalışamaması
Atabey sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Pusat Gamepad: Sorunlu Titreşim Ve Yetersiz Servis Deneyimi

17 Kasım 2024 00:15

Monster Notebook Oyun Faresinde Sol Tık Algılama Sorunu

01 Ekim 2023 17:08
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook İade Sürecinde Ürün Kontrolü Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu!

10 Haziran 2025 19:29
Monster Notebook Kategorileri