Şeyma sonuçtan çok memnun

02 Eylül 2023 15:44

Modeli Abra A5 16.7 PC sürekli mavi ekran veriyordu ya. Bir anda bir gün biyosta kaldı. Götürdüm servise. SSD ile ilgili dediler değiştirdiler. Dün getirdim. Windows yüklüyorum, driver yüklerken otomatik onarıma alıp tekrar sıfırlıyor. Neden olabilir? Servisi arıyorum. Tekrar yükle diyorlar, 4 kez yaptım sonuç aynı. Hala tekrar yükle sıfırlayıp diyorlar. Sultanbeyli'deyim. Daha dün servisten aldım ya delireceğim burada. Bir daha Monster asla almam. İlgi sıfır, PC zaten sürekli sorun çıkartıyor. Alalı çok 1 yıl yeni oldu bunu.

09 Ekim 2023 21:12

Billgisayarım 1yıl yeni dolu alalı aldığımdan günden beri sorunlu abra a5 16.7v modeli. SSD değişti. Sonra driver yüklenince sıfırlandı. Bu düzeldi donmalar başladı. Bu düzeldi. Bios güncellenmiş. Şimdi de Bios hatası alıyorum. İşte güvenli ön yükleme kapalıymış oyun oynayamıyorumm. Gerçekten yeter. Lütfe çözüm.

02 Eylül 2023 15:48 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Şeyma
02 Eylül 2023 16:53

Acelem var dedikçe her temsilci böyle erteliyor. Emin sizde yardımcı olursunuz. Diğerleri gibi

02 Eylül 2023 18:18

Değerli Şeyma A., Uzmanlarımız ile yapmış olduğunuz görüşmede sizlere çözüm alternatifleri sunulmuştur. Ürününüzü güzel günlerde kullanmanızı dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Hamza

Şeyma
06 Eylül 2023 02:54

İlginiz için teşekkür ederim Hamza bey. 😊

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2023 22:15

04 Eylül 2023 21:41

29 Ağustos 2023 11:16
Şerif sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2023 02:23
Monster Abra A5 V17.4.4 Model Laptopumda Yaşadığım Sorunlar