Monster Notebook Marka Ürün

23 Temmuz 2023 20:47

11.05.2023 tarihinde Monster marka bir ürün satın aldım. Oyunlarda aşırı kasmalar yaşıyorum. Ürünü 20.07.2023 tarihinde Monster Ankara yetkili servise götürdüm. Gerekli incelemeler ve testler sonucunda ürünümde ana kart ve ekran kartı driver'lerinin güncel olmadığını ve sorunun giderildiğini söyleyip 22.07.2023 tarihinde teslim ettiler. Ancak sorunum hala devam ediyor ve hiçbir şekilde bir sonuca varılmıyor.

01 Ağustos 2023 21:57

2 aylık Monster marka cihazım oyunlarda aşırı kasma yapıyor. 20.07.2023 tarihinde Ankara Çukurambar yetkili servise cihazımı bu sebepten dolayı bıraktım aradan 2 gün geçti cihazımın VGA sürücüler güncellendi uzun süre donanım testi yapıldı diyerek bir sorun görmediklerini söyleyip bilgisayarımı teslim ettiler gün içerisinde kendim deneyerek aynı sorunun devam ettiğinini gördüm ve müşteri hizmetlerini aradım 30-45 dakika telefonla uzaktan bilgisayarıma bağlanarak ayarlarını güncellediğini sorunun giderildiğini söyledi fakat düzelen hiçbir şey olmadı daha sonrasında 26.07.2023 tarihinde cihazımı 2. Kez Ankara Çukurambar servise götürdüm sorunun devam ettiğini söyledim cihazı teslim alıp bakılacağını söylendi 31.07.2023 tarihinde cihazımı teslim aldım ve ana kart değiştirildiğini ve sorunun giderildiği söylendi fakat sorunum hala devam ediyor ve ben cihazımın değişimi kesinlikle talep ediyor ve bu markayı kesinlikle tavsiye etmiyorum.

23 Temmuz 2023 20:50 (Şikayetten 3 dakika sonra)

24 Temmuz 2023 12:18

Değerli Serdar T., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Furkan

Serdar
01 Ağustos 2023 22:03

Kesinlikle sorunum düzelmedi ben cihazımın değişimini talep ediyorum aksı takdirde ayıplı ürün satılmasından yasal bütün hakkımı kullanacağım

12 Ekim 2024 14:26

09 Ekim 2023 16:58