Ali sonucu yetersiz buldu

Monster Notebook Kablosuz Mouse Şarj Performansı Hakkında Değerlendirme

22 Ocak 2024 23:50

Amazondan aldığım yurt dışından gelme X markasının mousenin şarjı 1 hafta giderken Monster Notebook Pusat One Shot Pro kablosuz mouse şarjı 1-2 gün ancak gidiyor. X markasının mouse ile özellikleri neredeyse aynı onda da RGB vs vs hepsi var. Hatta o markanın Mah değeri 600 Mah Monster'in 700 Mah ben bu işi anlamadım. Daha alalı 11-12 gün oldu ama hiç memnun kalmadım.

Alt kısıma video ekledim masaüstündeki dosyaları göstermek istemediğim için ekranın yarısını çektim. 2 günde şarjı bitiyor. İlk videoda şarj %50 gözüküyor ama çalışmıyor. 2. Videoda kabloyu takıyorum o zaman çalışıyor şarjı bir anda %30 gözüküyor. %30 olsa bile çalışması lazım ben bu işi anlamadım.

22 Ocak 2024 23:51 (Şikayetten 1 dakika sonra)

23 Ocak 2024 13:00
Ali
23 Ocak 2024 15:26

Sabahtan beri telefonum açık arayan olmadı.

Kerem

Aynı şey bende yaşıyorum şu an mousu geceye kadar şarjda tutacağım eğer olmadı yine %50de mouse bağlantısını keserse garantiye yolluyucam

Uğur
19 Ekim 2023 23:49
Bilal sonuçtan çok memnun

Bilal
07 Mayıs 2024 11:59
"5 yıldızı hak ediyorsunuz. Teşekkürler..."
Ah Monster Ah, Sana Da Güvenemeyeceksek
Ah Monster Ah, Sana Da Güvenemeyeceksek
Kerim sonuçtan hiç memnun değil

Kerim
21 Eylül 2024 15:54