Monster Notebook Elektrik Kaçağı, Şarjdayken Yüzeyine Dokununca Çarpma

Monster Notebook Elektrik Kaçağı, Şarjdayken Yüzeyine Dokununca Çarpma
26 Nisan 2023 04:35

Aşağı yukarı 1 ay önce Hepsiburada üzerinden aldığım Monster abra a5 laptopumda bugün şarjdayken elektrik çarpma hissi yaşadım. Laptopun ön yüzü, arka yüzü, klavye çevresi, el koyma yerleri, vs. Ekran ve tuşlar hariç her yer. Yani tüm metal içeren yerlerinde. Yani televizyonlarda filan da olan ekrana dokununca tüylerde oluşan statik elektrik gibi değil. Şarjdan çıkarınca böyle bir şey olmuyor fakat şarjdayken tekrar tekrar denedim ve hep oldu. Ve bu elektrik çarpma, karıncalanma, titreşim hissi anlık değil, çok düşük seviyede değil, yüzeyde elimi gezdirince gayet kuvvetli bir şekilde titreşimli bir yayın üzerinde elimi gezdiriyormuşum gibi etkili bir çarpma var. Belli ki bir elektrik kaçağı var. Ve cidden korkutuyor, Allah korusun çarpılıyorum sürekli düşük de olsa, ya daha da artarsa giderek. Daha ilk ayda sıfır bir laptopta böyle bir sorunla karşılaşmak çok kötü bir durum. Fakat sorun şu ki; ben bir üniversite öğrencisiyim, mimarlık okuyorum. Bu sorun 1 ay sonra çıktı. Ve ben bu sürede 15-20 tane gayet büyük program kurdum (Autocad, vs...) Birçoğu için de ücretsiz öğrenci lisansı edindim. Daha 1 aylık laptopun tamire gidip müdahaleli bir şekilde kullanmayı asla istemem. Fakat Bu bahsettiğim programlar gibi benzeri programlar lisansları yükledim ve bu lisanslar bilgisayara özel oluyorlar diye biliyorum. (sanırım anakarta bağlı, Windows gibi. Neyse ki henüz Windows lisansı almamıştım) Ne yapılabilir bilmiyorum ama Monster gibi bilindik, meşhur, kalitesiyle anılan bir markaya güvenip aldım ve şimdi böyle Zorlu bir durum içerisine düştüm. İşin kötüsü şu an üniversitede yoğun şekilde projeler ve dersler devam ediyor. Ben laptopu değişim, iade, tamir, vs... Herhangi bir sebeple gönderecek olduğum bir durumda 1 günlük bile bir aksama ile üniversite öğrenimimde sorun yaşayacağım. Aksine bir de sınav haftası. Bu hiç olmadı Monster.

26 Nisan 2023 04:38 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız; Ben Müşteri Memnuniyeti ekibinden Alper S. Talebinizi aldık ve memnuniyetinizi sağlamak için en kısa sürede ekip arkadaşlarımla birlikte size ulaşacağız. Saygılarımızla, Monster Notebook Müşteri Hizmetleri

Alperen
26 Nisan 2023 11:28

Az önce Monster Şikayetvar yönetici görevlilerinden Mert Bey tarafından aranarak bilgilendirilip çözüm planına dair bir yol haritası belirledik birlikte. Kendisi gayet ilgili ve kolaylık sağlayıcıydı. Umarım sorunsuz bir şekilde süreç sonuçlanır. Henüz çok taze bir durum. Neticeye vardığında tekrar burayı güncellerim.

Venüs

Merhaba, ben de Semruk aldım ve iç mimarlık okuyorum aynı problem bende de var, bahsettiğin gibi lisanslı bir çok programı ben de indirdim lisans sorunu yaşamak istemiyorum problemi çözebildin mi acaba nasıl halledebiliriz

Monster Laptopta Fan Ve Donma Sorunu Çözülmüyor

12 Kasım 07:54
Murathan sonuçtan hiç memnun değil

Bakım Sonrası Cihazımda Kapanma Ve Ekran Kartı Sorunu Yaşadım

28 Temmuz 13:35