Monster Notebook Dizüstü Alarm Sesi Ve Mavi Ekran

16 Mayıs 2023 23:16

Monster dizüstü laptobumla oyun oynarken bir anda yüksek sesli bir alarm ile oturduğum yerden sıçradım. Böyle bir ses düzeyi ile karşılaşacağımı düşünmezdim. Çünkü sıkıntıyı anlayana kadar dışarı ve etrafıma baktım. Fakat bu sesi laptop'um çıkarmaya başladı. Zaten aylardır bilgisayarın fanıyla sıkıntı çekiyorum. Boş bir şekilde masaüstü açık olsa bile sanki mining sistemi çalıştırıyorum.

Bunun için 1 kez servis bakımı yaptırdım. Fakat aldığımda da aynıydı. Cihazın kendisinde bir problem olduğunu düşünüyorum. Çünkü gereken kapasitenin üstünde bir çalışma ile kendini yoruyor. Sıkıntının sebebi bundan dolayı da olabilir. Çünkü normal şekilde çalıştığını düşünmüyorum. Aşırı ısınıyor. Bu olaydan önce sürekli bir şekilde mavi ekran sıkıntısı yaşıyorum. Haftada 5-10 kere bu durumu yaşadım. Bu sistemli bilgisayarda cs:GO oynarken bunu nasıl yaşayabilirim?

16 Mayıs 2023 23:19 (Şikayetten 3 dakika sonra)

17 Mayıs 2023 10:40

Değerli Emirhan D., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Doğukan sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Abra A5 V17.2 İnanılmaz Isınma Sorunu Ve Fanların Durması!

25 Haziran 2024 23:00

12 Eylül 2024 14:46

09 Haziran 2024 01:58
Can sonuçtan hiç memnun değil

Monster Laptop'ta Sürekli Tekrarlayan Fan Ve Klavye Sorunu Çözülemiyor

12 Temmuz 23:18