Edip sonuçtan memnun değil

Monster Notebook Cihazımın Anakartı Yandı

14 Ağustos 2023 12:05

Eylül 2020'de satın aldığım abra A7 cihazım, geçtiğimiz hafta kullanım esnasında kapandı ve bir daha açılmadı. Monster teknik servisine gönderdim ve bana anakartın yandığını, tamir için 7300₺ gerektiğini söylediler. Bilgisayarı satın aldığım fiyata epey yakın olan bu ücreti ödemezsem cihaz çöp oluyor yani. Üstelik bu sadece ana kart için istenen ücretmiş, olur da ben bu ücreti ödedikten sonra diğer parçalarda da sorun olduğu sonradan tespit edilirse onlar için de ek ücret çıkabilirmiş. Başka parçalar için de bir bu kadar ücret istenmeyeceği ne malum?

Ayrıca bu sorunu yaşamadan önce de bilgisayar prize takılı değilken boşta olmasına rağmen sadece 5-10 dakika dayanabiliyordu ve gördüğüm kadarıyla çoğu Monster kullanıcısının yaşadığı aşırı ısınma sorunu vardı. Daha 3. Yılını doldurmamış bir cihazda bu sorunları yaşamak, böyle masraflara tabi tutulmak hiç hoş değil.

Sonuç olarak Monster markasını tercih etmeyi düşünüyorsanız bir daha düşünmenizi tavsiye ederim zira cihazın daha 3. Yılı dolmadan böyle sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

14 Ağustos 2023 12:07 (Şikayetten 1 dakika sonra)

14 Ağustos 2023 16:27

Değerli Edip I., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Furkan

Bayram

Aynı sorunu ben de yaşadım daha 2 senelik 3 senelik cihaz sadece ana kartı için 16 bin lira istiyorlar benden fişi çektim çıktım geldim açtım çalışmıyor gönderdim ana kart yanmış dediler 16.000 lira sadece ana kartını istiyorlar başka bir şey çıkarsa da ekstra ücret alacaklarmış çok güzel seviyorlar insanları neredeyse Yeni bilgisayar parasına tamir parası istiyor arkadaşlar çok güzel çalışma sistemleri var ve dediğim gibi bu arıza kronikmiş böyle durumlarda markanın cihazları toplatıp üstüne düşeni yapması gerekir ama maalesef belki de başka ülkelerde yapmışlardır bize gelince böyle iyi düşün derim

Birol sonuçtan memnun

04 Ocak 2024 14:30
"Kapağın bedelsiz değişimi kabul edildi. Mert ve Remzi beye teşekkür ederim"
Monster Teknik Serviste Cihaz Çizilmesi

Monster Notebook Ana Kart Güney Çipi Arızası

18 Temmuz 2023 10:06
Doğa sonuçtan hiç memnun değil

17 Haziran 2023 16:57
Monster Notebook Kategorileri