Eyyüp sonuçtan çok memnun

Monster Notebook Bilgisayarım Sadece Eğlence Modunda Kalıyor: Mod Değişikliği Sorunu

01 Mayıs 2024 21:17
Eyyüp'ün Teşekkür Mesajı
“Şikayetim üzerine hemen benimle iletişime geçildi üstesinden 1 gün bile geçmedi üstelik. Bu kadar hızlı bir sonuç beklemiyordum cidden ilgi ve alakalarından dolayı Monster Teknik Servisine teşekkür ediyorum.”

Bilgisayarım control Center üzerinde sadece eğlence modunda çalışıyor. Performans, güç tasarrufu ve sesiz Moda alamıyorum. Seçimi kaydettikten sonra menüye çıkıp geri döndüğümde tekrar eğlence Moda geçtiğini görüyorum. Nedenini bilmiyorum ancak son 1 aydır falan yapmaya başladı. Teknik servise bile yolladım ne olduğunu da yazdım ama geri geldiğinde yine aynı sorun vardı

01 Mayıs 2024 21:19 (Şikayetten 1 dakika sonra)

02 Mayıs 2024 10:53

Değerli Eyyüp O., Uzmanlarımız ile yapmış olduğunuz görüşmede sizlere çözüm alternatifleri sunulmuştur. Ürününüzü güzel günlerde kullanmanızı dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

Eyyüp
02 Mayıs 2024 10:57

Melih

Merhabalar Monster Abra a5 v17.3 modeline sahibim uzun zamandır kullanıyorum pek problem yoktu oyunlarda son 3 4 gündür donma problemi yaşadım ve control Center ı kontrol ettiğimde fark ettiğim eğlence modundan ne performansa ne sessize hiçbir şekilde değişmiyor bu konuda yardımınızı talep ediyorum.

25 Haziran 2023 16:50
Berat sonuçtan çok memnun

01 Ocak 2024 02:27
"Monster müşteri hizmetleri ve teknik ekibe teşekkür ediyorum."
Monster Notebook Kategorileri