Umut sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Bakım Hizmeti Saçmalığı

08 Eylül 2024 21:14

Monster Notebook ömür boyu bakım garantisi hizmetinden 02.09.2024 tarihinde faydalanmak için kargoya verdim. Ertesi gün KAR092492062 numaralı teknik servis kaydımın açıldığı söylendi. İnternet sitesinde 1 azami iş günü, farklı bir sitesinde de 3 azami iş günü içerisinde halledebilecekleri yazıyordu. Şikayetvar sitesinden de Ekşi Sözlük sitesinden de okuyunca telaşlanmaya başladım. Her gün aradım bakımı fakat sürekli sırada, sırada dendi. Ertesi hafta oldu hâlâ daha bakım yapılmaya başlanmadı. Mühendislik üniversite öğrencisiyim, bir gün bile benim için zarar iken ben bu sizin sitenizde yazan bilgilere güvenip kargoladım. Ömür boyu bakım dediğiniz umarım ömür boyu bekletme garantisi değildir. Bir an önce halledilmesini ve elime ulaşmasını talep ediyorum. Yardımcı olun artık lütfen, her gün her gün ben de aramak istemiyorum ki korktuğum olay da bakımdan kusurlu bir şekilde elime ulaşması. Tek temennim hızlı ve sorunsuz elime ulaşması bilgisayarımın.

08 Eylül 2024 21:18 (Şikayetten 4 dakika sonra)

09 Eylül 2024 15:55

Değerli Umut K., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

Ahmetcan sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2024 18:23

18 Ağustos 2024 18:20
Monster Notebook "Ömür Boyu Bakım"
Monster Notebook "Ömür Boyu Bakım"
Güney sonuçtan çok memnun

19 Ekim 2023 11:01
"Mert Bey çok ilgiliydi teşekkürler"

Batarya Sorunu Nedeniyle Bilgisayarımın Servisten Uzun Süre Teslim Edilmemesi Ve Mağduriyet

20 Eylül 2025 17:21
batarya-sorunu-nedeniyle-bilgisayarimin-servisten-uzun-sure-teslim-edilmemesi-ve-magduriyet-3.pdf

27 Eylül 2024 16:36
Monster Notebook Servis Gecikmesi Ve Yanlış Bilgilendirme Mağduriyeti