Mehmet sonuçtan çok memnun

Monster Ekran Kartı Sorunu

23 Nisan 2024 12:58

Monster marka bilgisayarımı aldığım günden beri ekran sorunu yaşıyorum. Servise gönderdiğimde 'belirtilen arızaya rastlanmadı' denilerek geri gönderiliyor. Ürün servisten geldiği gün tekrar aynı sorunu yaşamakta ve bu hatayı videoya çekip servise göndermeme rağmen, serviste böyle bir arızaya rastlanmadığı, bu nedenle bilgisayarda bir sorun olmadığı ifade edilerek geri gönderiliyor. Servis desteği ve müşteri memnuniyeti konusunda maalesef tatmin olmadım ve aldığıma pişmanım.

23 Nisan 2024 13:03 (Şikayetten 5 dakika sonra)

23 Nisan 2024 13:08

Değerli Mehmet A., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Semih

25 Temmuz 2024 01:57
Monster Bilgisayar Ekran Arızası
Mehmet sonuçtan çok memnun

14 Temmuz 2024 15:29
"Atakan beye ilgi alaka ve hizmeti için çok teşekkür ederim"

Monster Ekran Kasadan Ayrılıyor

10 Şubat 2024 18:31

20 Ocak 17:50
Ali sonuçtan çok memnun

13 Haziran 2024 08:37
"Merhaba, Daha önce ekranında sorun yaşadığım Monster markalı bilgisayarım için yaptığım şikayet üzerine, firma yetkilileri benimle hızlı bir şekilde iletişime geçti ve çözüm sürecini başlattı. Sonuç olarak, bilgisayarımı iade aldılar ve ücret iadesi yapıldı. Sorunumun hızlı ve etkili bir şekilde çözüme kavuşturulmasında gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederim. Müşteri memnuniyetine verdiğiniz önemden dolayı sizi tebrik ediyorum. Bu süreçte yardımlarınız ve profesyonel yaklaşımınız için tekrar teşekkürler. İyi günler."
Monster Notebook Kategorileri