Monster Çantasıyla İlgili Değişim Talebi

06 Kasım 2023 13:00

Monster resmi satıcısından 11 Nisan 2023 tarihinde aldığım bilgisayarın yanında gelen çantasında ilk tesliminden beri fermuar bozukluğu ve dikişlerinde açıklık problemi vardı. Aldığım günden beri defalarca müşteri hizmetlerine değişim talebinde bulunmama rağmen, isteğim işleme geçirilmedi. Bu problemler yüzünden çanta neredeyse hiç kullanılamadı. Artık en kısa sürede çantanın yenisiyle değiştirilmesini istiyorum. Monster gibi garanti veren bir markada sürekli böyle bir problemle karşılaşmak ve oyalanmak istemezdim açıkçası. Gereğinin en kısa sürede yapılmasını istiyorum.

06 Kasım 2023 13:04 (Şikayetten 3 dakika sonra)

06 Kasım 2023 16:40

Değerli Kardelen Ö., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Gülsüm sonuçtan hiç memnun değil

Gülsüm
05 Ekim 12:56

Oğuz
07 Eylül 2023 12:34
Monster Sıfır Laptop Bozuk Çıktı Sonrası Problemler Hiç Bitmedi
Monster Sıfır Laptop Bozuk Çıktı Sonrası Problemler Hiç Bitmedi
Bahadır sonuçtan hiç memnun değil

Monster Laptop Sürekli BİP Sesi Arızası

Bahadır
03 Nisan 2024 20:32

Enis
09 Mart 2024 17:58
Mehmet sonuçtan çok memnun

14 Temmuz 2024 15:29
"Atakan beye ilgi alaka ve hizmeti için çok teşekkür ederim"
Monster Notebook Kategorileri