Monster Bilgisayarımın Sürekli Arızalanması Ve Yetersiz Servis

18 Eylül 2024 13:42

2019 yılında aldığım bilgisayarım Mart 2024'te açılmama sorunu için Monster yetkili servise gittim. Bilgisayarımda anakart chipset arızası nedeniyle, garanti süresi bittiği için onarım yapmak için 4000₺ ücret alındı. Onarımdan yaklaşık 2 ay sonra tekrar aynı problemle karşılaştım ve tekrar servise gittim. Bana aynı problemin gerçekleştiğini, onarımdan sonra verilen garanti süresinin 1 ay kadar kısa bir süre olduğunu ve tekrar onarım yapılması için aynı ücretin alınacağı ya da anakart değişimi yapılması gerektiğini (15000₺) söylediler. Fakat ben onarımın tekrar başarısız olmasını göze alamadım ve anakart değişim fiyatı da çok yüksek olduğu için teklifi kabul etmedim. Mühendislik öğrencisi olduğum için her zaman bilgisayar kullanmam gerekiyor ama şu an bilgisayarımı kullanamıyorum. Onarım ücreti için verdiğim parayı resmen çöpe atmışım gibi hissediyorum.

18 Eylül 2024 13:44 (Şikayetten 1 dakika sonra)

18 Eylül 2024 15:44

Değerli Mustafa D., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

18 Mart 2025 12:05
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Monster Dizüstü Bilgisayarımın Anakart Sorunu Ve Yüksek Değişim Ücreti

24 Mart 2025 00:36

16 Ocak 2025 13:48

19 Aralık 2023 14:47
Mahir sonuçtan hiç memnun değil

Servis Sonrası Bilgisayarım Açılmıyor Ve Ek Ücret Talep Ediliyor

08 Eylül 2025 15:20