Monster Bilgisayarımın Bakım Kabusu: Fanlar Çamur İçinde

24 Ekim 2024 14:06

1 yıl 10 aydır Monster Abra A7 V14.2 kullanıyorum. Daha öncesinde fanlarından çok fazla ses çıkmasıyla bakıma gönderdim ve ekstra temizlik istediğimi de söylemiştim. Temizliği yapılmamış, sol TAB tuşu bozulmuş sadece fanlarındaki ses giderilmiş bir şekilde geri aldım. 4 gündür fanlar yeniden ses yapıyor. Monster bakım servisi daha önce bilgisayarımı temizlemediği ve bilgisayarımın bana geri dönüşü bozuk olduğu için yaşadığım şehirde birçok bilgisayarcıya götürdüm ama maalesef hepsi fanların içindekinin artık toz değil çamurdan ibaret olduğunu, macun değişiminin yapılmadığını ve zamanında bakım servisi fanlarla ilgilenmediği için fanların artık kullanılamayacak durumda olduğunu söyledi. Şimdi ben bilgisayarım kurtulsun diye uygun fan arayışındayım. Çok güzel satış yapıyorsunuz ama bakım servisiniz bir o kadar kötü.

Furkan sonucu yetersiz buldu

Monster Servis Sonrası Artan Sorunlar Ve Yetersiz Destek

11 Mayıs 2025 18:54
Monster Servis Sonrası Artan Sorunlar Ve Yetersiz Destek
Rüzgar sonuçtan hiç memnun değil

Monster Laptopta Servis Sonrası Da Devam Eden Rahatsız Edici Fan Gürültüsü Sorunu

08 Mayıs 2025 13:17

29 Eylül 2024 13:36
Monster Isınma Ve Ses Sorunu (çok Yüksek Ses)
Monster Isınma Ve Ses Sorunu (çok Yüksek Ses)

27 Eylül 2024 16:18
Can sonuçtan çok memnun

19 Eylül 2023 17:35
"Ürünümü yarın Ankara Söğütözü mağazasına teslim edeceğim umarım batarya sorunum çözülür teşekkürler Monster"
Monster Notebook Kategorileri