Sercan sonuçtan çok memnun

Monster Abra A5 V20.2.2'de Isınma Sorunu Var

29 Ekim 2023 15:38
Sercan'ın Teşekkür Mesajı
“İyi çalışmalar diledim”

Monster Abra a5 v20.2.2 bilgisayarım mevcut henüz 2 ay oldu alalı bayiden, fakat işlemcinin çok ısındığını fark ettim the last of us oyununda maksimum sıcaklık 97 dereceyi gördü ve diğer cs GO gibi oyunlarda 90 dereceleri görmekte . Şimdi ben bu bilgisayarı aldığım zaman bayide çalışan arkadaşlardan destek aldım ve uzun yıllar kullanabileceğim bir bilgisayar istediğimde bu modeli önerdiler.

Bu sıcaklıklarla ben bu bilgisayarı ne kadar kullanabilirim. Bu değerler normal mi şu anda bilgisayardan soğumak üzereyim üstelik sizden aldığım soğutucuyla birlikte kullanıyorum bu değerler konusunda normal olup olmadığına dair geri dönüş talep ederim.

29 Ekim 2023 15:39 (Şikayetten 1 dakika sonra)

30 Ekim 2023 12:36
Sercan
30 Ekim 2023 16:04

İyi çalışmalar diledim

Emre sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 01:35
Elif sonuçtan çok memnun

06 Haziran 2024 03:54
"Müşteri Hizmetleri en kısa sürede sorunuma dönüş yaparak uzaktan bağlantı ile laptopu kontrol etti kendilerine teşekkür ediyorum benim gibi aynı sorunu yaşayanlar için tam bilgi vermek istedim, yukarıda bahsettiğim gibi laptopu ekim ayında aldım yani 8 ay oldu normalde laptopların 6 ayda bir bakıma gönderilmesi lazımmış (termal macun yenilenmesi ve fan, klavye temizliği yapılıyormuş) aksi takdirde ısı sorunu ve onun da beraberinde teknik sorunlar çıkabilirmiş o yüzden bahsedilen süreler içinde mutlaka laptopu bakıma gönderin kendi sitesinde randevuyla evden aldırıp veya kendiniz götürebiliyorsunuz"
Caner sonuçtan çok memnun

Monster Abra A 5 Isınma Sorunu