Özgenur sonuçtan çok memnun

Monster Abra A5 V15.2 Batarya Değişim Ücreti

15 Aralık 2023 16:58
Özgenur'un Teşekkür Mesajı
“Çok hızlı bir şekilde dönüş yapıldı ve sorunum çözüldü, ilgileri için teşekkür ederim.”

Monster Abra A5 v15.2 model laptopumda son zamanlarda touchpadinde şişlik fark ettim. Neredeyse aldığımdan beri de şarjı tam olmasına rağmen açıldıktan birkaç saniye sonra şarj aleti takılı olmadıkça kapanma şikayetim vardı. 15.12.2023 saat 09.30'da teknik servise, touchpadin yani bataryanın şiş olması şikayeti ile bilgisayarımı bıraktım. Benimle aynı anda batarya şişmesi şikayetiyle laptopunu (garanti kapsamı dışında) bırakan arkadaşımın bataryası 1.5 saat içerisinde ücret talep edilmeden değiştirilmişken benim bataryam için 1300 TL fiyat talep edildi. Bu fiyat farkının neden istendiğine dair müşteri hizmetlerini aramama rağmen net bir cevap alamadım. İnternette küçük bir araştırma ile bile yüzlerce batarya şikayeti olduğunu görebilirsiniz, ayrıca aynı modele sahip birinin şikayet sonrası da ücretsiz bir şekilde batarya değişiminin yapıldığını gördüm. Ücretsiz bir şekilde karşılanabilen bir hizmete 1300 TL talep edilmesinin sebebini öğrenmek istiyorum. Ücret ödemesini kabul etmediğim için laptopumu bataryasız bir şekilde teslim alacağım.

15 Aralık 2023 17:03 (Şikayetten 4 dakika sonra)

16 Aralık 2023 14:43

Değerli Özgenur A., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook,

Özgenur
16 Aralık 2023 15:23

Onur sonuçtan çok memnun

Monster Abra A5 V15.2 Batarya Şişme Sorunu

Onur
26 Nisan 2024 15:00
"Atakan beye ilgisi ve alakası için teşekkür ediyorum kendisi gayet yardımcı oldu ve sorunumu çözdü 😊"
Monster Abra A5 V15.2 Batarya Şişme Sorunu
Ergin sonuçtan çok memnun

Ergin
28 Ağustos 2023 18:22
"Bataryam ücretsiz bir şekilde değiştirildi. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim."
Özgür sonuçtan çok memnun

Monster Abra A5 Batarya Sorunu Ve Ücret Talebi

Özgür
20 Aralık 2024 10:33
Kaan sonuçtan memnun

Kaan
20 Temmuz 2024 17:20
"Arayıp bilgilendirme yaptılar. Teşekkürler"
Kıvanç sonuçtan memnun

Kıvanç
24 Ocak 2024 12:36
"İncelenmesi gerektiği söylendi. Atakan Bey'in yardımları için teşekkür ederim."
Monster Notebook Servis Şişen Batarya İçin Ücret Talep Ediyor
Monster Notebook Servis Şişen Batarya İçin Ücret Talep Ediyor