İrem sonuçtan hiç memnun değil

Mondi Home Aliağa Şubesi

18 Temmuz 2024 01:07

26 Temmuz 2024 10:22

Merhaba Aliağa Mondi Home'den çeyiz paketi aldık bir sene depoda tutarız dediler çünkü bizim de koyacak yerimiz yoktu adres belli olunca ararsınız dediler bize. 20 Ağustos 2023 de aldık. Adresimiz belli oldu bizde bize verilen numarayı aradık adresimiz belli oldu eşyalarımızı gönderir misiniz diye tamam dediler dönüş sağlayacağım dediler. Ama o saatten beri bir daha da ulaşamadık kendilerine. Bir de el değiştirmişler bundan bile haberimiz yok. Düğünüme 10 gün kaldı lütfen ürünlerimi gönderir misiniz. Mondi diye güvendik marka diye olan şeye bak. Ürünlerimi istiyorum lütfen yardım edin! Ayın 10 unda düğünüm var 4 ünde çeyiz var

25 Temmuz 2024 23:37

18 Temmuz 2024 01:10 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Mondi Müşteri Hizmetleri

18 Temmuz 2024 10:52

Müşteri hizmetleri hiçbir şekilde ilgilenmiyor başka numara verip yolluyor ürünlerimi istiyorum

18 Temmuz 2024 10:55

4 ağustosta çeyizim var en yakın zamanda mobilyalarımı istiyorum

01 Ağustos 2024 17:52

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, mondi Müşteri Hizmetleri

19 Nisan 2024 14:22
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Mondi Home Kapora İadesi Yapmadı

25 Aralık 2023 18:51

02 Temmuz 2024 17:47
Mustafa sonucu yetersiz buldu

26 Haziran 2025 15:49
Muttalip sonuçtan hiç memnun değil

Muttalip
15 Kasım 2024 00:48