Modanisa Yanlış Ürün Ve İade Sürecinde Mağduriyet

15 Ağustos 2024 11:54

Modanisa'dan sipariş verdiğim 3 adet şal ve 2 adet elbiseden 1 adet şal farklı kumaşta geldi. Rengi aynıydı ama aldığım kumaş değildi. Dolayısıyla iade ettim. Aradan 3 hafta geçti ve iadem hâlâ yatmadı. Ne arıyorlar ne de bilgilendirme yapıyorlar. En son ben aradım, bana kamera kayıtlarına baktıklarını ve bana gönderilen ürünün doğru olduğunu, ama benim onlara alakasız başka bir ürün gönderdiğimi söyleyerek bana iftira attılar!

Öyle yapacak olsam size tüm şalları gönderirdim. Şal yanlış kumaş geldi ve normalde asla kullanmadığım bir kumaş, şimdi ben suçlu oldum. Diyorum ki, madem yanlış göndermişim, o zaman ürünü neden geri göndermiyorsunuz? Üç haftadır hem ürün sizde hem de param sizde, benim elimde sıfır. İade kabul edilmediyse bile karşı tarafa ürün geri gönderilir.

Hem ürünü hem paramı almışlar, bir bilgilendirme yok, bu düpedüz yanıltmadan başka bir şey değil. Kamera kayıtlarında yanlışlık olmuştur. Ben size farklı bir ürün göndermedim diyorum ama bana inanmıyorlar. 'biz size dönüş yapacağız' diyerek sürekli oyalıyorlar. Hakkımı asla helal etmiyorum. Böyle bir tesettür sayfasından bir daha asla alışveriş yapmam, paramı derhal iade edin! Sipariş no: 103607317

Büşra sonucu yetersiz buldu

Büşra
18 Mayıs 2024 03:41
Leyla sonuçtan çok memnun

14 Temmuz 2023 12:15
"İade ücretim dün yatırıldı teşekkürler Modanisa"

06 Ağustos 2023 18:50
Modanisa Sipariş Vermeme Rağmen Fiyatı Yükseldiği İçin İptal Etti
Modanisa Sipariş Vermeme Rağmen Fiyatı Yükseldiği İçin İptal Etti

19 Eylül 2023 12:08

28 Kasım 2023 14:43
Modanisa Pişmanlıktır. Modanisa Pişmanlıktır.!
Modanisa Pişmanlıktır. Modanisa Pişmanlıktır.!